|
Konu Kimliği: Konu Sahibi EyMeN&TaLhA,Açılış Tarihi: 14 Mart 2014 (10:40), Konuya Son Cevap : 24 Nisan 2014 (08:27). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Nisan 2014, 12:17 | Mesaj No:11 | |
Cevap: Bediüzzaman’ı okumak Alıntı:
neyse bu mevzulara girmeyelim bence.aslında bu gibi konuların konuşulması eserlerine gölge düşürüyor üstadın... hakkınızı helal ediniz benim amacım konuyu bildiğimi iddia etmek değil..hizmete yıllarını veren kardeşlerimizin bu mevzuları aralarında konuşmamalarına rağmen benim yorum yapmam uygun olmaz... | ||
23 Nisan 2014, 12:25 | Mesaj No:12 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Bediüzzaman’ı okumak Alıntı:
Üstad iyi analiz etmiş olmalı ki diğer kabirlerin türbelerin başlarından geçenleri... Fikrinizi saygı duyuyorum,arkadaşım,Üstada hizmet edenlerin onun davasini dawa edenlerin elbetdeki yerleri,lüks saraylar,lüks yaşantılar değildir,onun yolunun yoldaşları onun gibi ömrünü zındanlarda geçirenlerdir.İslam adına can dan maldan gecenlerdir..BÖYLE hizmet edenler basımın tacıdır... estg helallik bişi yok...Sizle bu tatil günün erken saatnde güzel bir hasbihal eyledik ,Teşekkürler...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
23 Nisan 2014, 21:42 | Mesaj No:13 | |
Cevap: Bediüzzaman’ı okumak Alıntı:
Herkesin tecellisi farklı farklıdır. Ne demiş Yunus: Sizde bir türlü, bizde bir türlü...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||
24 Nisan 2014, 08:27 | Mesaj No:15 |
Cevap: Bediüzzaman’ı okumak Niye saklansın, gözünde çapak yoksa iyi bakarsan görürsün...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |