![]() |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü ARKADAŞLAR CANLI DERSLERİMİZ BAŞLAMIŞ..HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN... UZEMİNsayfasından canlı derslere giriş yapebiliyoruz...hepimize kolay gelsin... |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü ravzam derslere girebildinmi... bugünkü derslere girebildim şükür.. dün giremedim sizler naptınız.. bu arada cumartesi günü kpss var dimi:)mahcup000iyiymiş:) |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
yarın,2 de ve 7 de ders var,kolay gelsin.. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü muhteşem bir kuranı kerim dersinden çıktık...nihavent makamında subhaneke dinlemek muhteşem ötesiydi.. iyiki ilitamdan devam etmişiz eğitim hayatımıza...birde bu makamda temsili bir okuyuşla okyabilirsek ... yarın saat 15:00 da kuranı kerim..saat 17 ve 18:oo da fıkıh usulü var..görüşürüz arkadaşlar... katıldığınız dersler nasıl gidiyor bu arada.. |
belki erken bir yorum bilemiyorum ama...dersleri kaçırmamak lazım.. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Ben daha derslere katılamadım, bayramdan sonra rayına oturur benim ders çalışma sistemim :( |
re: OMU İlitam-Medineweb Ders Çalışma Bölümü Kuran-ı Kerim dersinden sorumlu olunan surelerin videoları [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Kuran-ı Kerim dersi bu kadar zor olacağını düşünmemiştim:) katılmak faydalı olacaktır...hoca acabaa bi sonraki derste ettehıyyatüyümü ister.. hepimize kolaylıklar... |
katılsan iyi olur ravzam...biran evvel yoluna koy işlerini...grupta yavaş yavaş yoluna giriyor galiba..mini mini birler...:) |
en doğrusunu yapıyorsunmsl*c*c*c* |
SAAT: 18:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.