![]() |
Yapma gönül, bu postu ulu orta serdirmezler. Dilenci kılığıyla saraya girdirmezler. Çöllerde sevda için imtihanı vermeden, her 'Mecnunum' diyeni 'Leyla 'ya' erdirmezler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: satır arası TEFEKKÜR .... ’Bir gözyaşı, gül mevsiminde güle karşı akarsa aşk olur adı; sevgiyi damıtır en derin yerinden. Suçlardan sonra tenha gecelerde akarsa tevbedir tadı; gönülleri arıtır en kara kirinden. Madem ki gözyaşı bir kutlu demdir, elbette bir erdemdir.’ ~~İskender Pala~~ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: satır arası TEFEKKÜR .... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğinin sesini biraz daha aç; Çünkü hiçbir “gül” topraksız, Hiçbir hayat “umutsuz” yeşermemiştir… |
Cevap: satır arası TEFEKKÜR .... Yetmez mi, Hüzünler Perim yetmez mi? Sana bir İnşirah Sûresi neşesi Bana bir Yâsin sessizliği… Hüsrev Hatemi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: satır arası TEFEKKÜR .... Ahlakın yanına nezaketi, Maneviyatın yanına samimiyeti Koyabildik mi Bu dünyadaki en hassas terazi, İnsanın içidir… İbrahim Tenekeci [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: satır arası TEFEKKÜR .... Tarihte her hareket hep bir kişinin ayağa kalkmasıyla başlar. Sezai Karakoç [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: satır arası TEFEKKÜR .... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tasavvuf yoluna baş koymuş bir zaata sormuşlar. ” Efendim sevilmek mi daha iyidir yoksa sevmek mi” O zaat söyle cevap verir: Sevmek… Çünkü sevildiğinden asla emin olamazsın ! |
Cevap: satır arası TEFEKKÜR .... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Onarmaya Çalışmak Mı, Yıkıp Yeniden Başlamak Mı? |
Cevap: satır arası TEFEKKÜR .... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''İmkanım yoktu'' deme.. Kendine doğruyu söyle ''üşendim'' de.. ''Tembellik ettim'' de ... ''Canım istemedi'' de ''yapmak içim den gelmedi'' de.. Hiç değilse ''yattım '' de.. Ne dersen de, ama ''İMKANIM YOKTU'' deme.. İMAN EN BÜYÜK İMKANDIR.... |
Cevap: satır arası TEFEKKÜR .... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben günahlarımla hüzne filizlenirken yorulmuş dualar ordusu kelimelerim o anın en ince sızısına sığınıyordu durup öylece ve sadece susuyordu. Murat Çelik/ Aşkın Elif Hâli[/QUOTE] |
SAAT: 08:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.