![]() |
satır arası TEFEKKÜR ..../medineweb ... Ey hüzün... Sayende şebnemler düşer gönül bahçeme Her sabah... Hüzün Çiçeklerimin üzerine... Avuçlarında titrer yüreğim Güvercin yüreği kadar ürkek... Yalnızım bu diyarda Bir ben bir de fedakâr gölgem. Mehtabı izleriz o ve ben... Akşamları ise siyah mumun eşliğinde Mızıka çalar masumiyet. Hüzün kelebekleri dans eder... Onları izleriz Gölgem ve ben... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ------------------------------------------------------------------------------------- O 'na kızgın olduğunu biliyorum. Neden şunu denemeyesin? Ona bir mektup yaz. Bütün duygularını dök. Öfkeni ve hayal kırıklığını anlat. Hiçbir şeyi gizleme. Sonra mektubu bir çekmeceye koy. İki gün sonra oku. Hâlâ yollamak isteyecek misin? Ben öfkenin ve pasta kıtırının iki gün sonra yumuşadığını öğrendim... H. Jackson Brown [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
yalnızlığa dayanırımda bi başınalığına asla yok ben çayımı yalnız içince hiç zevk almam :) inş hiç bi zmn bi başına kalmam her zmn şöle güzel bi çay içelim dicek birileri olur inş dua dilencisi paylaşımın çok güzel olmuş emeğine sağlık |
Alıntı:
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] --------------------------------------------------------------------------------------- Ben ney'im? Delik deşik şimdi yüreğim. Ey sevgili tüm şarkılarımı sana söylerim. Duymazsın beni, kavuşmayacağımızı bilirim. Hep yaşlıdır gözlerim, yanan yüreğimle hep seni özlerim. Sesimi sana duyuracak yaralı bir gönül beklerim. O anlattıkça derdini, ben inlerim. Herkesle konuşmam, herkes anlamaz beni. Her yürek taşıyamaz bu ateşi. Her göz yağmurları çağırmaz. Her gönül aşk denizine dalamaz. Su ateşi söndürür. Marifet suyla ateşi birlikte taşıyabilmektir. Akıl erdiremez buna her ruh. Aklı erenlere mecnun denilir. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
insan gayret içinde olursa umduğu yerde bulacağını bulur; ummadığı yerde de aradığı ile buluşturulur.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ey zavallı insan, bu düşüşlerden, bu hallerden sakın ye’se kapılma; gizli gizli o kadar çok dua et, geceleri o kadar çok ağla, inle ki; sonunda yedi kat gökten kulağına kurtuluş sesleri gelsin… [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Paylaşımlarınız tefekkürlük karelere tefekkür ve anlam kazandırmış elleriniz cennet kapıları açsın...c* |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ----------------------------------------------------------------------------------- Maşuk; Kaf dağının ardındaki zümrüd-ü anka kuşu gibidir. Pek nazlıdır hiç ihmale gelmez. Teslimiyet ve muhabbet ister [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Yaratıcının en mükemmel tasarımıyım ben. İnsanım ! Ve en mükemmel şekilde tasarlandım. "Ben gizli bir hazineydim istedim ki bilineyim" diyerek yarattığı âlemlerin en sevgilisi Muhammed'in nuru aşk-ı ile yaratılan kâinatın malıyım. Yani büyük bir aşkın ürünüyüm. Aşk çocuğuyum ben.. Âşık olmak ve kâinata sevgimi sunmak üzere programlandım Yaratıcım tarafından. Aşk ne zaman ne de mekân arar. İlle de mekân derseniz kalbim derim. Zaman ise; geldiği andır... O gelmeden hissettirir kendini olaylarla belli eder geleceğini. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 01:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.