|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 29 Temmuz 2017 (13:33), Konuya Son Cevap : 22 Temmuz 2024 (23:07). Konuya 159 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Nisan 2022, 05:05 | Mesaj No:141 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Gel editim gel. Son dakikalara giriyoruz. 2 bardak daha çay içeriz şu arada derede))) Îftarda bana ancak yetiyor ikram edemiyorum kusura bakma
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
13 Temmuz 2022, 21:11 | Mesaj No:142 |
15 Kasım 2011 |
Huuu kimse var mıııı[emoji4] Gelin medinewebdaşlarım bi çayım var acaip demli. Birde göl manzara var muhteşem ötesi.. Koyuyorum çayınızı [emoji4]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
06 Eylül 2022, 21:07 | Mesaj No:143 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Bütün keşkelere bir bardak çay İçme vakti şimdi ... Kanatı kırık umutlara el sallama Vakti... Her şeyi, hiç bir şeye tercih etme vakti .....!!!
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
06 Eylül 2022, 22:33 | Mesaj No:144 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
]Çay içesim geldi şu göle karşı Eksik olmayın yeterki
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
15 Kasım 2022, 16:48 | Mesaj No:145 |
18 Aralık 2010 | Bir çay demledim Gelen giden yok mu diye bekledim. Yalnız içilmiyo dost lar Buyrun beklerim ellerinizde simitli
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
28 Nisan 2023, 08:21 | Mesaj No:146 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Esselam değerli dostlar Tv de yayınlanan kadın kuşağı programları çok canımı sıkar izlemem çok nadir arada gözüm takılır ve bildiğiniz depresyona girerim ardından kendime derimki “ izleme esma zamanına yazık” şu günlerde anacığım bende ve bu programlrın esiri olmuş ne kdarda izlemeyelim desem o müptelası olmuş. Kendisi bacaklarından rahatsız olduğu için dışarı da çıkamıyor . Onuda anlıyorum sürekli evde olunca insanın gözü kayıyor işde:( rütük dizilere nasıl el atıyorsa kadın kuşağı programı adı altında sbh ayrı öğlen sonrası ayrı yayınlanan programlara el atsa! Mecburmuyum öğrenmeye kim ne yapmış !? O programların yerine her yaşa uygun eğitici programlr konsa aileyi zedelemeyen destekleyen programlar konsa? Resmen rüyalarıma girdi! 60 yaş üzeri çabuk bunasın diyemi bunlara yer veriliyor anlamadım. Belkide içinizden şöyle dersiniz kimse kimseyi zorla oturtmuyor tv karşına izlemeyin olsun bitsin. Bağımlılık yapmış ertesi günü merakla bekliyorlar sizi çok iyi bilirsinizki 60 yaşdan sonra insan evrilir çocukluğuna doğru “şunun şu derdi vardı ne yaptılar acep” diye merakla bekliyor hayranları. Değerli rtük duy sesimizi kötülükler ne kdar duyurulursa o kadar çoğalır artık çok olaya insanlr şaşırmıyor bile her gün duya duya normalleşdi.Demli bir çay ikram eden olursa alırım
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
28 Nisan 2023, 08:52 | Mesaj No:147 |
15 Kasım 2011 |
Seni bi tek ben anlarım Bizde de durum farklı değil. Kayinvalidem aynı. Evden çıkamaz sabah bağlanıyor akşam 10 a kadar tv de. Ben etkisinden çıkamadım günlerce gencecik su gibi eşler ortada çocuklar kim kimi aldattı, uyuşturucu bağımlıliklarını arkadaşla akrabayla oyhh! Rütük bu programlara ödül dağıtıyor. En çok izlenen, en iyi araştırmacı sunucu bilmem ne...Şehirde yaşlı olmak çok zor. Meşgaleleri yok. Pandemi onları derinden vurdu. Dışarı çıkmak yürümek gezmek dahi istemiyorlar. Morfin alır gibi tv izliyorlar Alnı secdeli ağzı dualı Kuran'la ilişkisini bu yaşında daha da sıkılaştıran yaşlılara bu yapilırmı? Sen darlanmış ben bezmiş gel birer sandalye çekelim bir çay içimlikte olsa manzaramız değişsin
28 Nisan 2023, 17:32 | Mesaj No:148 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Çay semaverde değilmi, manzara süper nasıl dinlenir insan ibadetlerini elbette yapıyorlar.. hocam bahçeli ev şart onu anldım ne yapsakda bahçeli evimiz olsa bahçede semaverde çay içsek soğan domates yetişdirsek kamelya koysak mor salkım olsa hanımeli olsa şimdi tam mevsimi missss gibi koksa hocam bir çay daha alayım
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
28 Nisan 2023, 20:26 | Mesaj No:149 |
15 Kasım 2011 |
Çok yaşlı olmasalarda hastalık onları güzele karşı antipatik yapıyor. Nedense dram, karışık hayatları izlemek, entrika dizilerden besleniyorlar.. Şu saydıklarını hepsi ayağımızın altında mevcut. Daha bir kere yurutemedik dışarı çıkarıp. İstanbuldaki olsada gezsem der, bizde var şimdi olmazProgramlar kaçıyor Yağmur yağış heryer gel kamelyaya koyayım semaveri hem yağmur yağsın yan bahçeden hem mor salkım kokusu. Kiraz ağacı bambaşka güzele büründü... Gel Sessiz sedasız içelim demli çayımızı
28 Nisan 2023, 22:02 | Mesaj No:150 | |
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Çaya atılan şeker gibi buldum kendimi sohbetin ortasında ..😊 Çıtlatılan çekirdeğin sesiyle , çubuk kırakerin çıtırtısıyla yudumlanan çayın en tatlı sohbetin ortasındayım gibi .. Çay mı en güzel demiyle , tavşan kanı misali , Tadına söz yok gibi .... Sesizlik bitti gibi
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |