![]() |
👉 Demli Çaya Bekliyoruz! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Selamün aleyküm medineweb Ailesi.. Burda istediğimiz üye ye çay ısmarlıyoruz.. İlk ben ısmarlıyım .. Çay'ım ilk olarak sevgili başeditim "Mihrinaz'a"gelsin .. Çok yoruldu dinlensin biraz ..cicekver Kûn Fe Yekûn ’ diye bir Âyet’in ardına sığınır, Ç â y yapar … ve gelmeni beklerim! |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Aleyküm selam... Temmuz sıcaginda hem bunalıp hem de çay içme şerefi bizlere aitgülümseyen000 Başka ülkede yaşayamayıź sırf bu yüzden/cic/ek/O kadar makbule geçtiki anlatamam.Ben bu çayi alirimcycicekver /cic/ek/ Eline saglik, Allah razi olsun.. Efenim benden de bütün foruma gelsin.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ayın kiymetli uyesine gelsin bir de/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tesekkürler bu güzel konu için/cic/ek/:sukran: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu çay'ım da eskimeyen ,unutamdığım can dostuma gelsin . Can dediğim esma_nur 'a gelsin... “Es-sohbetü bilâ çay / Kes semai bilâ ay” (Çaysız bir sohbet, Aysız bir gökyüzü gibidir.) |
ohhh ohhh maşallah barekallah bensiz çay mı içiliyor acep:-) benden bütün forum ehline gelsin çaylar,,,:-) /cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
Biz Mü'minler; Birbirimizi anlamak için aynı dili konuşmamıza gerek yok.. La ilahe illallah der anlaşır, ç a y demler kaynaşırız... | Baha Beyoğlu Birlikte içelim.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu çay'ımızda tugra hocamız gelmiş hoşgelmiş ona gelsin.. Afiyet olsun.. |
Biri çay mı dedi , kokusunu duyar duymaz geldim.. Neredesiniz dostlar , çay soğuyunca lezetli olmaz, kaynar kaynar içilmeli tabii dikkat edin yakmasın..:) Çayın saati yoktur, her saat, her dakika , her saniye, her salise biraz abart mı ne..gülümseyen000 |
Alıntı:
Dost elinden nede guzel olur.. Sohbetinde koyusundan ohhh daha ne olsun..cicekver |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Erol 71, songül ablama bir bardak çay ikram edeyim bende... Songül ablam; bir bardak çayım ve yaninda perişan kurabiyem var. Çaya beklerimcicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 07:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.