|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 20 Şubat 2019 (19:01), Konuya Son Cevap : 04 Ocak 2024 (22:29). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Şubat 2019, 19:01 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Dünyayı Çocukların Merhameti Sarsın Dünyayı Çocukların Merhameti Sarsın Neden dünyayı çocukların merhameti sarsın biliyor musunuz? Onlar her şeye saf ve temiz bakarlar. Karşılık beklemez ama huzur verirler...🌺🌺🌺 ÇOÇUKLAR ÖLMESİN RABBIM..!!😢 MERHAMETIN, RAHMETIN KUZULARI SARSIN KUŞATSIN😔 Yüzümüzden düşen bin parçayı toplayıpta, yerine kocaman bir tebessüm koyanlar var ya.! - Onlar iyi ki var..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Kafeste Kırbaçlanan Kadın Köleler | İslamda Kadın ve Erkek | Mihrinaz | 1 | 67 | 25 Ekim 2024 20:39 |
Fetö'nün Ayin Gibi Cenaze Töreni | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 2 | 49 | 25 Ekim 2024 19:14 |
Yeni Doğan Çetesi Firavunluğu | Gündem/ Manşetler | Medine-web | 10 | 153 | 19 Ekim 2024 13:22 |
Çöl ve Çobanlık Mektebinde Yetişen Önder | Hz.Muhammed(s.a.v) | Esma_Nur | 4 | 93 | 19 Ekim 2024 03:19 |
Kızlarımız Kızınca Ne Olacak? | Çocuk Ve Gençlik Eğitimi | Esma_Nur | 1 | 60 | 12 Ekim 2024 00:51 |
20 Şubat 2019, 19:03 | Mesaj No:2 |
15 Kasım 2011 | ~Ben yalnızlığı ~Gökte uçar gördüm ~Ben yalnızlığı ~Garip naçar gördüm ~Ben yalnızlığı ~Gelip geçer gördüm. ~Ben yalnızlığı ~Bir duvar dibinde hayata umutla ~bakan bir çocuğun açlık kokan ~nefesinde gördüm.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
20 Şubat 2019, 19:20 | Mesaj No:3 |
15 Kasım 2011 | Bugün yine semaya binlerce Ah ulaştı. Gazze'deki Müslümanın, 65 yıllık evi işgal edildi. Suriye'deki Müslüman, yanarak ölen çocuğunu enkazın altından çıkarttı. Yemenli Müslüman, açlıktan ölen çocuğunun gözyaşlarını izledi. Bu feryatların hepsi, 150 yıl önce Koparılan parçalarımız dan geliyor. KELEBEKLERİN BİLE, ÇOCUKLARDAN UZUN YAŞADIĞI, BİR DÜNYADA, YAŞIYORUZ.
27 Nisan 2019, 22:48 | Mesaj No:4 |
15 Kasım 2011 |
"Hayatın en temiz canlarına kıyıyorsa elleriniz, hepinizin canı cehenneme..."
05 Ekim 2019, 22:00 | Mesaj No:5 |
15 Kasım 2011 |
Bir çocuğu hayattan koparacak, yaşam sevincini elinden alacak kadar güçlüyse kînimiz,nefretimiz Veyl olsun insanlığımıza... Affet güzel çocuk.. Dünya merhametsiz.. İnsan vicdansiz,gurursuz, şahsiyetsiz.. Mekanın cennet olsun.. Allah kimseyi vatansız bırakmasın. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
06 Ekim 2019, 00:28 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Gördüm sosyal medyada acaba gerçek mi dedim yoksa karalama kampanyası mı, malum şu sosyal medya olur olur olmaz herşeyi yayınlıyor, bizler de gerçek mi yalan mı bilemiyoruz,,,, :((( İnşallah yalandır demek isterdim,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
06 Ekim 2019, 12:48 | Mesaj No:7 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
"Biri eksildi..Darısı ailesinin başına..Suriş" diyecek kadar insanliklarını kaybetmişler..Yazık bize....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
09 Kasım 2019, 11:13 | Mesaj No:8 |
15 Kasım 2011 |
Yerlere simit atarak başladığımız yeni eğitim yılı otizmli öğrencileri yuhalayarak devam ediyor ...... yıl sonuna kadar çarpılmazsak sadece öğrencilere değil bize de takdir belgesi verecekler ....... "İlkokulda iken, engelli olması nedeniyle aynı okulda çocuğu olan velilerin “Çocuğumuzun psikolojisini bozuyor” diyerek okuldan attırmak istediği 13 yaşındaki bedensel engelli yüzücü Koral Berkin, pazar günü Avrupa Gençlik Oyunları’nda yüzme branşında Avrupa 2’ncisi oldu. "[emoji92]
15 Mart 2020, 14:01 | Mesaj No:9 |
15 Kasım 2011 |
"dünyanın yanacağı senden belliydi çocuk! dünya yanıyor aheste aheste, hemde çocukları öldürmeyen bir virüsle"
04 Eylül 2021, 22:45 | Mesaj No:10 |
15 Kasım 2011 |
Şırnak'ın İdil ilçesinde bisikletiyle sokakta gezen 7 yaşındaki Mihraç Miroğlu adlı çocuk, ZIRHLI ARACIN çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Zırhlı aracın ezdiği Mihrac Miroglu ‘nun annesi; Benim parmağım kapıya sıkıştı bu kadar ağrıyor, kim bilir senin canın ne kadar acımıştır yavrum. Seni sonsuza dek göremeyeceğim" diye ağıt yaktı. Coğrafyaya göre değişen şey değildir evlat acısı. Bir çocuğun en güven duyduğu yer bir annenin kucağıdır. Bir annenin daha yüreği buruk, kucağı boş, gözü yaşlı kaldı..Ülkede çocuklar gücün altında, lastikler, panzerler altında yitip gidiyor. Kim nasıl susabilir..İnsan olanın yüreği dağlanıyor annenin ağıdına...İnsan yoruldu insan olmaktan...İçimiz rahat etmesin...
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |