|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 06 Ocak 2008 (13:57), Konuya Son Cevap : 19 Ağustos 2024 (23:40). Konuya 555 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Şubat 2024, 22:29 | Mesaj No:551 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
İnsanlar canlı canlı anestezisiz ameliyat olurken Refah sınır kapısından bir gr anestezi sokmayan, açlıktan köpek, tavşan mamalarini öğütüp un yapan açlıktan ölümü bekleyen Gazze'ye 15 bin yardım tırını Refah sınır kapısında bekleten, zemheri soğuğunda zangır zangır titreyen bebelere Refah Kapısından ısınma araçlarını sokmayan Firavun Sisiye lanet olsun. Bütün bunların üstüne " yardım ulaştırdığı için kardeşi Sisiye teşekkür eden" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da protesto ediyorum. 15 bin tırı 4 aydır bekleten Sisi'ye mi teşekkür. Girişine izin verilen tırlardan astronomik rüşvet alıp sokulduğu için mi teşekkür? Mısır kapıyı açsaydı vallahi bu millet yardımsız bırakmazdı kardeşini. Akıtırdı yardımları. İsrail'i durdurmaya gücü yetmeyen bizler ısınsınlar, yesinler, iyileşsinler diye yardımları, ameliyat olsunlar diye anestezileri yığardık Gazze'ye.. Diplomasi dili ile tırların girişine mi izin verecek, sınır kapısından geçişlere mi izin verecek? Neye teşekkür? Kahrolsun diplomasiniz!
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
30 Mart 2024, 13:22 | Mesaj No:552 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
CB, 17 bakan, bahçeli, devletin tüm imkanları, Bayraktar seferber edilerek İstanbul için oy isteyen dilenciye dönen, aklını kaybeden 22 yıllık iktidarı ve bakanlarını protesto ediyorum. Bu ramazan lanet edecem halkın bakanları, yöneticileri siniz bize dönecek ondan korkuyorum ama Allah verdi belamızı. Bir cumhurbaşkanı ki il il geziyor ama aklı İstanbul'da. Her gittiği yerden İstanbul'daki akrabanı ara Kuruma oy versin diyor. Ağam vallah eylenir bu milletle. Tüm illeri kazansa İstanbul'u kaybetse bitecek CB. Size oy moy yok kardeşim. Emekliye vermediginiz parayı seçimlere öyle akittınızki size ancak protesto var. Bakalım seçim sonrası nasıl pisleseceksiniz.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
23 Mayıs 2024, 14:08 | Mesaj No:553 |
03 Şubat 2018 | [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biz bayrakları yarıya indirdik komşunun açısına yas ilan ettik bunların Türkiye kini bitmiyor
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
23 Mayıs 2024, 22:52 | Mesaj No:554 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
İHA yolladık REİSİNİN yerini tespit ettiler kendileri teknolojiden o ldar uzakki adamlar taa 70 lerden kalma helikopter kullanıyorlar,artı bir günlük yas ilan edildi adamlrın baş düşmanı gibiyiz! Enteresan gerçekden ama kuyruk acıları var şah ismailden sonra sevemediler bizi bir türlü!
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
21Haziran 2024, 19:34 | Mesaj No:555 |
03 Şubat 2018 |
"Ankara Adliyesi’nde uyuşturucu sanıklarının avukatı Alperen Demirdiş isimli bir avukat, “Başörtülü hâkimler laikliğe aykırıdır. Bu nedenle reddi hâkim talebinde bulunuyorum” demiş. Yürü git işine be kardeşim
19 Ağustos 2024, 23:40 | Mesaj No:556 |
03 Şubat 2018 |
#DilanPolat, tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. 📌Çete kurmak 📌Nitelikli dolandırıcılık 📌Vergi yolsuzluğu v. b suçlara karışmış şimdi tahliye oldu. 📌Suçu sokak röpertaşın da kendi doğrularını ifade etmek ⚖️ #DilrubaSerbestBırakılsın adalet yerini bulsun. Güllüoğlundan baklava çalan çocuk 9 yıl hapse mahkum edildi bu ülkede. Dilan polata sevinen sevinene. Sanki dolandırıcılıktan değil dış mihraklar yüzünden girdi içeri. Adalet sistemini protesto ediyorum. Milletin sırtına vergi yükü saran Mehmet Şimşek'i protesto ediyorum.
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |