![]() |
Cevap: Muhsin ve Alimoğlu hocaya... Alıntı:
Allah cümlemizden razı olsun.bebeğimizi analı babalı ve salihlerden eylesin.. senden bir ricam var kardaş...bebeğin büyürse inşaallah,onu buraya getirmeyı uye yapmayı düşünmüyorsun inşaallahAğzı-Açık000 |
Cevap: Muhsin ve Alimoğlu hocaya... alimoğlunu banlamak muhsin hocaya ekstazy etkisi yapıyor. yine krizlere girerse banlar. müslim bebiş hayırlı olsun ben bi bebeğe jiyan kudüs adını koydum şehide aksada güzel artık 2.de onu koyarsınız. rica değil ona göre gülümseyen000 |
|
|
|
Kardeşimizin telaşı çok .. Bebeği sevecek, hanıma hizmet medinewebi takıp edecek ooo... yazık kardeşimize bu seferlik tatlılar sizin marifetli hünerli ellerinizden ve o güzel medineweb mutfağından olsun. kardeşlikte sen ben olmaz ikramın kaynağıda sorulmaz esma hanım hadi bekliyorum o lezzetli tariflerden bir sunum. kaçış yok...gülümseyen000gülümseyen000. Bu arada esma hanım şimdi siz ben hala mı olduk, teyzemi düşünceli000 |
Maşaallah barekallah, Allah Azze ve Cel Şeytan ve şeytainlerin şerrinden uzak, Kuran ve Sünnet ile dolu bir yaşam nasip etsin evladınıza kardeşim ...vesselam |
ben amcası olayım . Allah islama yakışır evlat etsin inşaallah. Sizin adınıza sevindim kardeşim sevinciniz sevincimizdir. Yönetimdeki bayanlardan bir tatlı bekliyoruz. |
Cevap: Muhsin ve Alimoğlu hocaya... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SAFA GELMİŞ HOŞGELMİŞŞŞ... ŞEHİDE AKSA (^_^) SAĞLIKLI HUZURLU HAYIRLI ÖMÜRLER DİLYORUZZ SALİHALARDAN OLLSUN İNŞALLAHHH |
Cevap: Muhsin ve Alimoğlu hocaya... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aramıza hoşgeldin şehide aksa ...hyyyyy |
SAAT: 13:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.