|
Konu Kimliği: Konu Sahibi bilinmez,Açılış Tarihi: 24 Mart 2012 (23:45), Konuya Son Cevap : 28 Mart 2012 (21:34). Konuya 10 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Mart 2012, 23:45 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Muhsin hocanın dikkatine.... Muhsin hocanın dikkatine.... Hocam sizden ricam,LA DİYEBİLMEK,MÜSLÜMANLARDAN,VE BİLİNMEZ olarak açtığım ve paylaşımlarımla birlikte üyeliklerimi sile bilirmisiniz..PAYLAŞIMLARIMLA BİRLİKTE SİLİNKİ Bİ DAHA UĞRAMIYAYIM.
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
Konu Sahibi bilinmez 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ELFAZI KÜFÜR | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 2 | 702 | 29 Ağustos 2021 23:16 |
BiR SORU | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 19 | 6754 | 19 Aralık 2018 23:11 |
SiZCE HANGİSİ MÜSLÜMAN | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1135 | 18 Aralık 2018 22:55 |
ALLAH A iMAN NASIL OLUR.. | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1277 | 27 Ekim 2018 22:27 |
HELVADAN KANUNLAR ve TEKFİR | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1276 | 03 Ekim 2018 21:57 |
24 Mart 2012, 23:57 | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Muhsin hocanın dikkatine....
açtığınız konulara binlerce uye mesajı var,konuyu sildiğimizde yüzlerce uyanin mesajları hakkı ne olacak ? sizin mesajları silsem karşılıklı tartışma muzakerelerde,sizin mesajları aradan çeksek ortadaki saçmalık ne olacak ? sistemin hali ne olacak ? gerçekten sizin isteğinizi gönülden uygulamak isterdim...gitmekte kararlıysan üyeliğinizi silmeyı deneriz.geçen müslümanlardan niçkini sildiğimizde konuları mesajları kaldı yerinde.şu an müslümanlardan,bilinmez diye bir uye yok sitemde.yani her şey bizim istediğimiz gibi olmuyor.bence buraya uğramazsınız olur biter.silme banlama çocukça...
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
25 Mart 2012, 00:00 | Mesaj No:3 |
27Haziran 2011 | Cevap: Muhsin hocanın dikkatine....
hocam mesajları silinki bidaha uğramıyayım,silmeyince devamı gelecek zaten,onun için silin lütfen ve daha öncede silebileceğinizi söylemiştiniz zaten...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
25 Mart 2012, 00:01 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | Cevap: Muhsin hocanın dikkatine.... Alıntı:
uğramadığın zaman hiç bir şey görmessin
__________________ DÜNYA mü,minin (ahiretteki ebedi nimetlere göre)zindanı Kafirin de (ahiretteki azabına göre) cennetidir. hadis | |
25 Mart 2012, 00:06 | Mesaj No:5 |
27Haziran 2011 | Cevap: Muhsin hocanın dikkatine.... hocam istenmediğim bi yerde mesajlarımında olmasının hiç bir anlamı yok zaten ve muhsin hoca silebileceği ni daha önce söylediği için böyle bi teklifte bulundum ve tekrar rica ediyorum..mesajlarımla birlikte silin zaten sizlere göre SAÇMALIKTAN İBARET...
25 Mart 2012, 00:08 | Mesaj No:6 |
14Haziran 2007 | Cevap: Muhsin hocanın dikkatine....
silinemez demedim. silinmesi halindeki karmaşa ne olacak onu soruyorum ? sizin hakkınız olan konu ve mesajlarınızı silmek sizin hakkınızdır itirazım yok buna. sizin konulara verilen yüzlerce yorum,mesaj ,cevaplarda silinecek! mesajları silinen uyelerin itirazı/hakkı/emeği ne olacak çözümünü söylede uygulayayım ? la diyebilmek ; Mesajlar: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konular: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 178 konunuza 5982 adet mesaj yazılmıştır.bunları ne yapacam ? 738 mesajınızı hadi sildik,karşılıklı yazılanlar,sorulara verilen cevaplar anlamsızlaşmazmı? vicdanlı aklı selime düşünün karar verin. her uye elini kolunu sallıyacak gelecek buraya istediğini yazacak yıllarca kalacak,gittiğinde silin de gideyım diyecek! ardında kıyametmi kopmuş sistemmi çökmüş kime ne !sübhanallah.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
25 Mart 2012, 00:12 | Mesaj No:7 |
varsa öyle bi hakkım onu kullanmak istiyorum,ve bu bi inat değil abi,benim buraya uğraram için böyle bir şey olması lazım ki uğramıyayım...lütfen rica ediyorum...
25 Mart 2012, 00:17 | Mesaj No:8 |
14Haziran 2007 | Cevap: Muhsin hocanın dikkatine.... çıkış yaptığınız anda girişiniz imkansız artık...istesenizde şu an kullandığınız internet hattı değişmedikçe,giremezsiniz.bak çözüm çok basit oldu!!!!
25 Mart 2012, 00:19 | Mesaj No:9 |
canınız sağ olsun..........
25 Mart 2012, 18:35 | Mesaj No:10 |
Cevap: Muhsin hocanın dikkatine....
Her ne kadar zıt görüşlü olsakda gitmene üzüldüm helede düşüncelerini değiştirmeden gitmene. Yinede yolun açık olsun.
| |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |