|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seleme,Açılış Tarihi: 01 Nisan 2008 (01:27), Konuya Son Cevap : 13 Ocak 2012 (10:03). Konuya 17 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Nisan 2008, 01:27 | Mesaj No:1 |
Göz Rengine göre Kişiliğiniz Göz Rengine göre Kişiliğiniz Mavi gözlüler: Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişilerdir. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşlarıdır. Çevreleri tarafından da çok sevilirler… Yeşil gözlüler: Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın bunu bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişilerdir. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar… Ela gözlüler: Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar… Koyu kahverengi gözlüler: Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler… Açık kahverengi gözlüler: Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar… Durun bakalım daha neler kişiliğimizi ele verecek
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
Konu Sahibi Seleme 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Üniversiteli Bayanla Geçinme Sanatı | İslamda Kadın ve Erkek | mehmet akif2 | 20 | 9551 | 20 Mayıs 2009 19:42 |
Üniversiteli Erkekle Geçinme Sanatı | İslamda Kadın ve Erkek | mehmet akif2 | 1 | 2422 | 20 Mayıs 2009 19:35 |
A.Hakan'dan Döneklik Konferansı | Serbest Kürsü | kurtmehmet | 4 | 2350 | 10 Mayıs 2009 20:54 |
Hanefi Mezhebi: İslamda Kazanç | Zekat-İnfak | Seleme | 0 | 2306 | 19 Nisan 2009 04:52 |
Hanefi Mezhebi: Alışveriş | İlmihal Bölümü | Seleme | 0 | 2376 | 19 Nisan 2009 04:51 |
01 Nisan 2008, 09:28 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Göz Rengine göre Kişiliğiniz Alıntı:
göz rengim tamam da özellikleri uymadı..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
01 Nisan 2008, 10:10 | Mesaj No:3 | ||
Cvp: Göz Rengine göre Kişiliğiniz Alıntı:
Alıntı:
Yeşil gözlü bir arkadşım var hoca arkadaşım ona tam uyuyor waybe.... eline sağlık kardeşim | |||
01 Nisan 2008, 12:16 | Mesaj No:4 | |
Doğru katılıyorum nerden bildi????
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | ||
01 Nisan 2008, 13:24 | Mesaj No:5 |
Cvp: Göz Rengine göre Kişiliğiniz Ela gözlüler: Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar… Gerçektende doğru tıp kı ben | |
01 Nisan 2008, 13:37 | Mesaj No:6 |
Cvp: Göz Rengine göre Kişiliğiniz Ela gözlüler: Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar… Tamamiyle katılıyorum. De benim gözlerim bazen de yeşile dönüyor. | |
01 Nisan 2008, 14:26 | Mesaj No:7 |
Cvp: Göz Rengine göre Kişiliğiniz bizde de 4 ü bir arada desenize... giydiğimiz kıyafetin rengine göre gözlerimiz renk değiştirir. .. bazen yeşil, bazen mavi , bazen kahverengi bazen ela hahahaaaaa | |
01 Nisan 2008, 17:05 | Mesaj No:9 |
Cvp: Göz Rengine göre Kişiliğiniz Açık kahverengi gözlüler: Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar… benim huylarımın tam tersi ama yeşillik olsun bakalım))
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
01 Nisan 2008, 18:26 | Mesaj No:10 | |
hmmmm enteresan bak ben bunlari bilmiyorrdum aslinda cokca affetmeyi seven bir kisilige sahip olmaya calisiyorum | ||
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |