![]() |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Alıntı:
|
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Cümlesinden inşallah kardeşim.. |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Mısır'ın UYDURUK MAHKEMELERİNİ DE PROTESTO EDİYORUM, Yazıklar olsun insan görünümlü şeytanlar... (Mısır ordusu ) |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Tarafımdan hiç bir güç ve kuvvet olmadan beni giydiren, yedirip içiren, aklıma gelen gelmeyen, bildiğim bilmediğim her türlü nimetini hiç esirgemediği halde, O'na hakkıyla kulluk edemeyen ve hatta günahların ağırlığı altında ezildiği halde bir türlü günahtan vazgeçmeyen, NEFSİMİ protesto ediyor ve şiddetle kınıyorum. Belki de ben olmasaydım, dünya üzerinde görülen bu zulümlerin hiç biri olmazdı.... NEFSİMİ, onu yaratan RABBİM'e şikayet ediyor ve Rabbimden af diliyorum. |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Rabbim... Kimseyi kınayıp eleştirecek durumda değilim. Bu hakkı da kendimde görmüyorum. Sana sadece kendi nefsimi şikayet ediyorum. Ben kendime zulmettim, sen affetmezsen, şüphesiz helak olurum... LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNE’Z-ZALİMiN. Senden başka hak ma’bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben zalimlerdenim. |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Yetim hakkı yiyenleri PROTESTO EDİYORUM!!! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Dünyayı ebedi hayata tercih edeni,İnsanlıktan gem vurup Hayvandan aşağı olanı , PROTESTO EDİYORUM!!! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Beşeri sistemi Allahın nizamına deng tutanları,, PROTESTO EDİYORUM!!! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Allah'ın hükümlerine karşı çıkanları PROTESTO EDİYORUM... |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Müslümanım diyerek yaşayan ama mümin kardeşi için kafirlerin ürünlerinden dahi vazgeçemeyenleri.. PROTESTO EDİYORUM! |
SAAT: 11:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.