![]() |
La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! kuran hükümlerini yalan sayan münafıkları... müminim deyip gereklerini yerine getirmeyenleri.. zulme göz yumup uyuyan gafil kalpleri.. ve en önemliside kendi nefsimi PROTESTO EDİYORUM''!!!! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Ümmetin Suskunluğunu Protesto Ediyorum! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! ramazanın gereklerini yerine getirmeden bayramı haketmiş edasıyla yaşayanları .. insanların cahiliklerini fırsat bilerek dini kendilerine göre tevil eden hocacıkları.. PROTESTO EDİYORUM! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! göründüğü gibi olmayanları,inandığı gibi yaşamayanları... PROTESTO EDİYORUM! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Başta kendi nefsim olmak üzere ölümü az hatırlayan insanları ölümün sadece yaşlılara geleceği inancını hala kafasından çıkarmamış cahilleri ve hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayanları PROTESTO EDİYORUM!! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Müslümanım diyerek yaşayan ama mümin kardeşi için kafirlerin ürünlerinden dahi vazgeçemeyenleri.. PROTESTO EDİYORUM! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! ALLAH cc lafzını kullanıpta ALLAH cc için sohbet deyipde iğrenclikler yapanları ... PROTESTO EDİYORUM! |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! ArO* |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Eywallah kardeşim cümlesinden... |
Cevap: La Diyorum We Protesto Ediyorum!!! Kimliklerinde İslam yazıpta hayatları İslam olmayanları , PROTESTO EDİYORUM!!! |
SAAT: 07:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.