|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 12 Temmuz 2014 (11:09), Konuya Son Cevap : 27 Ağustos 2015 (23:26). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Kasım 2014, 18:34 | Mesaj No:11 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: İsrael Lanetullah.. Alıntı:
Sen bir avuc biz milyonlar.Ne diyelim Allah çalışana verir,ve siz davanız için çalışıyprusunuz Allahda size veriyor..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
14 Aralık 2014, 09:21 | Mesaj No:13 |
20 Mart 2014 | Cevap: İsrael Lanetullah..
İsraelli bakan göğe cıkan surların beton blokların dısında sahilede yer altına dogru beton bloklar yapacaklarını söylüyor,İnsaAllah o beton bloklar üzerinize yıkılır,Boykot kapalı acık cezaevine döndü filistin... ALLAHım İsrail’i kahret! ALLAHım İsrail’i perişan et! Onların kalplerine korku sal! İşlerini ters çevir! Bitir! Yok et onları!
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
26 Ağustos 2015, 00:18 | Mesaj No:14 | |||
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |||
27 Ağustos 2015, 23:26 | Mesaj No:16 |
Filistinli kücük kız cocugunu kendilerine siper yapan yahudi köpekleri... İşte bu kadar Serefsiz bir millet... Kurtuluşları yok Vaad yerini buldugu zaman hepsi gebertilecek köpekler gibi..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |