|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 21 Temmuz 2014 (13:31), Konuya Son Cevap : 24 Temmuz 2014 (00:44). Konuya 20 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Temmuz 2014, 12:41 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: bayrama tertemiz girelim diyorsanız buyrun israil mallarından başlayalım temiz
makbergülü dün markete gittim tam kasadayken orda bir bayan da senin burda paylaştığın yahudi malı türk malı fotokopisini Verdi tabiki içim rahattı türk mallarını aldım ben oğlumu sıkıladım ...... markalı şeyleri almıyoruz diye o paralar bebek katillerine gidiyor biz alırsak daha çok çocuk ölecek dedim yaşı küçük ama anlamaya çalıştı hamdolsun zaten kola türü asitli içecekler içmiyoruz senin tarifini verdiğin limonatayı yapıyorum ve türk malı maden suyu alıyoruz |
22 Temmuz 2014, 12:55 | Mesaj No:12 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: bayrama tertemiz girelim diyorsanız buyrun israil mallarından başlayalım temiz Alıntı:
Doğru söylüyorsun, Yahudilerin malları içimize kadar işlemiş söküp atması zaman alacak. Onların bir küçük sakızı dahi eve girecek diye endişeleniyorum. Tek ümidimiz onlarla olan ihracatın tamamıyla bitmesi. Alış-verişlerimizi gönül rahatlığıyla yapabilmek... herşey için Tekrar hatırlatmak istiyorum boykota devam... | |
22 Temmuz 2014, 12:56 | Mesaj No:13 | |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: bayrama tertemiz girelim diyorsanız buyrun israil mallarından başlayalım temiz Alıntı:
canımsın arkadaşım çocuklara doğru örnek oldukça sıkıntı olmuyor .limonata tarifini sevmeyen yok bizde de hamdolsun bizde senelerdir asitli içecekleri eve sokmuyoruz,alkollü içecek gibi uzak duruyoruz bu konuda kararlı olunursa herşey daha güzel olur inşaAllah. hergün ayrı belediyenin protestosunu okuyorum,boykot ediliyor itrail malları toplum bu defa daha kararlı yaklaşıyor
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . | |
22 Temmuz 2014, 13:18 | Mesaj No:14 |
03 Mart 2012 | Cevap: bayrama tertemiz girelim diyorsanız buyrun israil mallarından başlayalım temiz
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
22 Temmuz 2014, 13:23 | Mesaj No:15 |
Cevap: bayrama tertemiz girelim diyorsanız buyrun israil mallarından başlayalım temiz
Bildiğim kadarıyla HAYAT KİMYA BİNGO ÜRÜNLERİ cemaatin ürünleri ben onlarıda kullanmıyorum sonuçda parası paralelcilere gidiyor.
| |
22 Temmuz 2014, 13:31 | Mesaj No:16 |
03 Mart 2012 | Cevap: bayrama tertemiz girelim diyorsanız buyrun israil mallarından başlayalım temiz cemaatin ürünlerini tam liste olarak bilmiyorum bu konuda bilgim yok malesef.. elbette aynı kanalı besleyen tüm yollar bir benimde gözümde uzgn
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
23 Temmuz 2014, 14:01 | Mesaj No:17 |
03 Mart 2012 | Cevap: bayrama tertemiz girelim diyorsanız buyrun israil mallarından başlayalım temiz 444 1 178 arayın rtuk. Gormek istemiyoruz reklamlarda cococolayı algidayı danoneyi deyin. Derhal sıkayet edin allah razı olsun
23 Temmuz 2014, 14:42 | Mesaj No:18 | |
Durumu: Medine No : 24663 Üyelik T.:
07 Ocak 2013 | Cevap: bayrama tertemiz girelim diyorsanız buyrun israil mallarından başlayalım temiz Alıntı:
__________________ Başkalarının başarılarını küçümseyenler,hayatta hiçbirşey başaramayanlardır. | |
23 Temmuz 2014, 14:44 | Mesaj No:19 |
03 Mart 2012 | Cevap: bayrama tertemiz girelim diyorsanız buyrun israil mallarından başlayalım temiz
aynen canım ,bildiğimiz markalardan bazılarıda türkiyada üretildiğinden bu kodu alıyor yinede daha hassas olup bilinen markaları kodu tc olsada almayalım.
23 Temmuz 2014, 15:19 | Mesaj No:20 |
boykot eden bir esnafımız..helal olsun
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |