![]() |
Songüll, göknurr h.g niz ne iyi ettiniz geldiniz. Göknur senin azmin herkese örnek olacak bir durum,"ilim verilmez alınır" sözü sende hayat bulmuş kitap okumayı fazlası ile sewen birisin okuduğun kitaplardan bizede paylaşımlar yapsan arada fikir sahibi olsak c* buyrun sohnetimiz tadlansın kahvaltı hazır :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hepinizi burda gormek ne güzel 😊 Hepinizinde iyi olmanıza sevindim 😍 Bütün kızlar toplandık gibi oldu 😊 devamlı olur inşaAllah. Gerçi bana Rahmet okundu 🤔 helvayı kavur topragım 3 günde gittim ben 😊 Rabbim herkeze sağlik afiyet versin .. Ruhumuza okuna okuna ayaga kalkıyoruz Elhamdülillah...🌿 |
İlla cenazedemi yapılır, Sen iyi ol helvayı yapar yeriz beraber :) amin |
Amin Amin inşaAllah.. O günleride görmek nasip olur bi bakmışız 😊 |
Alıntı:
kahvaltı çok nefis görünüyor eline emeğine sağlıkc*cicekver okuduğum kitapları paylaşacağım ama fırsat bulamadım inşallah fırsat buldukça paylaşırım haftada bir de oğlum bize bir surenin mealini okuyor çok güzel oluyor |
Sukutu ezber bacım koş kahvaltı hazırlamış esma abla bi kuş sütü eksik/cic/ek/klpp/ |
Esselam arkadaşlar şimdi gördüm banada kişisel bölüm hazırlamışsınız :)))) insan bir haber verir yahu kutlardık demi ama :))) kim yaptıysa tşkler :) |
Alıntı:
Senin haccı neyseki kendi alanima koymamışım.)) Hayırlı olsunc*c*cicekver |
Alıntı:
|
Çayınızın kaliteli olmasını istiyorsanız 1 saaten fazla beklemiş çayı içmeyin , çayı demlerken içine az miktarda karanfil yeşil çay tarçın yasemin papatya bunlardan birini atabilirsiniz antioksidan olmuş olur çayınız. İçerken içine atacağınız bir dilim limonda kateşini arttırır kalbinize iyi gelir. Çayı bu kdr faydalı hale getirdik hadi çay yapıp içelim bilgileri tecrübe etmiş olalım :))) birde yemekden hemen sonra içmeyin kemdimi canan kratay gbi his ettim neyse hadi ocağa koyun çayı :)) |
SAAT: 22:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.