|
Konu Kimliği: Konu Sahibi nurşen35,Açılış Tarihi: 23 Temmuz 2015 (14:13), Konuya Son Cevap : 22 Aralık 2022 (21:53). Konuya 55 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Ocak 2021, 22:34 | Mesaj No:21 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
04 Ocak 2021, 22:45 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
İnşaAllah hep birlikte atlatacağız bu hastalığı.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Kolay degil ciddiyeti anlamak gerek.. Gelmiş geçmiş olur inşaAllah..🌿
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
04 Ocak 2021, 22:59 | Mesaj No:23 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Oo sohbet koyu herkese sağlık sıhhat dileyeyim bende. Korona değil bu karanatinalar hasta edecek bizi. Özellikle biz ev hanımlarını. Banyo-Çamaşır-mutfak-bulaşık erken pörsüyecez ona yanarim Elimiz şu deterjandan çıkmıyor. Kimyamiz değişti. Uyku saatleri beslenme şekilleri. Ke dimize ait zaman alan diye bisey kalmadi.Allah acisin bizlere zordayiz.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
04 Ocak 2021, 23:01 | Mesaj No:24 | |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Alıntı:
Aşı bana hiç mantıklı gelmiyor yada ürkütücü geliyor.bilim kurgu filmi gibi .birileri planladı.birileri onadı bileridé hani bana der gibi bir kurgu oyunu oynandı malesef.Allah bize yardım etsin tez vakitte sağlıklı ve huzurlu günlerimize kavuşuruz
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. | |
05 Ocak 2021, 18:50 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
@nurşen35 hocam görünmüyor Bayadır hastamı? Özlenenler arasında oda var. Nurşen hocam ses verin lütfen merakdayız
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
05 Ocak 2021, 21:28 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Aynen bende merak ettim.mehmet akif nurşen ademsevda kardelen abla esra makber gülü 🥀🥀🥀
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
05 Ocak 2021, 22:40 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 |
Selamün aleyküm . hayırlı akşamlar. Rabbim hasta olanlara şifa versin.Atlatanlara geçmiş olsun.Ben de atlattim elhamdülillah.yaklasik 2 ay oldu.Bu salgin duzenimizi cok degistirdi.meger farkinda olmadigimiz ne cok nimet varmış.inşallah kiymet bilenlerden oluruz. |
05 Ocak 2021, 22:47 | Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
Ben de çok şükür iyiyim korona ile hayatımın daha farklılaştı çok şükür ki çocuklarım kendi öğretmenlerinden uzaktan da olsa ders alıyor bu sene de ücretli öğretmenlik yapıyorum lisede evimiz dershane gibi biri derse giriyor diğeri çıkıyor 3 cihaz var 2 öğrenci 2 öğretmen var bilgisayarımız da son demlerini yaşıyor anne olarak ev mutfak çocuklarla ilgilenmek ben de adrenalin dolu tatlı koşuşturmayla günü tamamlıyoruz 2 senedir kitap okumaktan ayrı kalmıştım yine büyük aşkla kitap okuyorum çocuklarıma okutuyorum çalıştığım okulda kitap okuma etkinliği başlattım bazen sürekli evde durmaktan ev üstümüze üstümüze gelse de bahçemize çıkıp veya yakın parka gidip nefes alıyoruz allahım bugünümüzü aratmasın beterinden korusun çok şükür ailemin ve benim canı sağ sağlıklıyım hiçbir şey zor gelmiyor her işimi severek yapıyorum kpss için yıllarca mücadele verdim ev eş çocuk sorumluluklarımı aksatmadan ama ben puanı yükselttikçe başka engeller çıktı olmadı burayı çok özledim su damlamın güzel paylaşımlarını da çok özledim |
05 Ocak 2021, 23:18 | Mesaj No:30 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Medinewebliler dolmuş buraya. Gözlerim kamaştı Su damlası rahmet olmuş adeta Sen Erol71 abi, oğlun 15 indeydi ve "anneee mehmet akifle mi yazışyon babamın haberi varmı" dediği günlerden doktor olduğu evlenecem dedigi günlere geldin Ah mehmet Akif abla Elif'i beraber büyüttük kpss kitapları arasında İyi olduğunuzu bilmek, sizi burada görmek her zaman güzel. Nurşenle Makbergülüne de selam yollayayım eli kulağindadir çinlattık
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 22 Kişi okuyor. (0 Üye ve 22 Misafir) | |