|
Konu Kimliği: Konu Sahibi nurşen35,Açılış Tarihi: 23 Temmuz 2015 (14:13), Konuya Son Cevap : 09 Şubat 2025 (12:59). Konuya 60 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:51 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Bu konuda asla ikna olmam ben .. Dua dilencisi ne kadar ikna etmeye çalışsada 😊 Ama haber vereyim gelsin yinede 😊
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:52 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Bu kadar insan oluyor editim sen ben kaldık aşmamız lazım bu durumu ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:53 |
Durumu: ![]() Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | ![]()
Selamun aleykum aşmanız gereken sorun nedir, bu ara biz elalar lale lerce uğraşıyoruz karneyi bizim almamız gerekiyor ![]() ![]()
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:54 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
![]() Elhamdülillah iyiyiz sen nasılsın ?
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:55 | |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:56 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Görüntü kalıcı değil belliki. Belki o yara bereye rağmen adamdaki rahatlamayı göremediysem demek ![]() Sağolasın üstade. Dua dilencisinin eladan laleden firsat bulup muhabbete zamanı yok. Ders başindan kaldırdı su damlası.))) Allah yardımcın olsun dua dilencisi ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:57 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Nasılsınız millet selamün aleyküm burayı unutmuşum belki sohpete gelen olur ![]() ![]() Su damlası yok uzun zamandır belki sohbete gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:58 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Aleyküm selam sayende foruma girince huzur yerine her yerimi bunalım kaplıyor 😀 Bu nedir yeğen tadımlık müjdeli, iyi hoş bişey yok mu memlekette? Ara bul bizi gama kedere salma editim.))) Hacamat sülük benlik işler değil. Beni türk hekimlerine emanet edin.)) Hacamati, akapunkturu aile hekimleri yapmaya baslayacakmiş ancak o şekil.)) Sen nasılsın demeye korkuyorum ama lütfen iyi bişey söyle mübarek.))) Abla takılması alınma sakın.
![]() |
![]() | Mesaj No:59 | |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:60 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
Yeğen bu dünyada Allah'ın has kulları, peygamberler gün yüzü görmemiş, en şımarık, en zalim, en inatçı, en sahtekar kavim, yönetici, yönetim, milletlerle imtihan olmuşlar bittim diyemezsin. Bu dönemler hep yaşandı. Allah Rasulü döneminin ABD si Roma(Bizans) ve Sasani(Pers) imparatarolugu idi. Her iki imparatorluğun zalimligi, çürümüşlüğü, zalim yönetimleri, baskıları, firavunlukları hakkında çok rahat bilgi edinebilirisn. Onların bir gecede mi yok olduğunu sanıyorsun. Hepsi Yok oluş sahnesine uzun yıllar süren bir süreçle giridiler Kur'an bir tarih kitabi değildir lakin bütün bir devri ve zalim yönetimleri göreceksin ama en yakın tarih olarak; vahyin izlerini Allah Rasulünün yürüyüşünü Kur'an üzerinden takip etmeni ve o dönemi Allah Rasulünün komutanlığı, kararları, siyasi ilişkileri, elçilere davranış şekilleri üzerinden dönemin siyasi haritası, yönetim şekilleri, halklarin durumu, peygamberin nasıl zorlu bir cografyada süper güçlere kafasına göre Allah istedi kafa tuttu şeklinde olmadığını, , Allah'ın yardımının bir ömre yayılan azim, kararlılık, stratejik hamlelerle, ferasetle, gayret, sabırla geldiğini göreceksin stratejik bir tarih okuması yapmanı öneririm. Seviyen bunu kaldırır.) O günden bugüne baktığında ülkenin hatta islam ülkeleri olarak cahiliyenin en batak yerinde yer aldığımızı, müşrik arap isimlerinin, medine münafık yahudi elebaşlsrının, zalim inkarcıların birer tarihi karakter değil aramızda yaşayan capcanlı kişiler olduğunu anlarsın. Hatta Kur'an kıssaları verirken neden isimler üzerinde durmadigının idrakine varırsın. Ebu cehiller ölmedi kıtalar dolaşıyor yeğen. Kötümserlik zırhını çıkar at. Umut varetmek zorundasın. Şanslısın ki; burda bizimlesin. Biz sana hep veririz.) Almanın değil vermenin tadını seç. Eleştirdiğin seni umutsuzluğa sevk eden sebepleri düşündüğünde seninle aynı kanida olanların ne kadar çok olduğunu bil ve harekete geç. Gülümse (sadakadır), elinle de ver. verdiğin için sevinirsin. Ruhunu beslersin. Öz bakımına yani ruhuna dikkat et. Etle beslemene gerek yok su içse mutlu olur ama sürekli bakım ister. O da başkalarinı mutlu etmek, varlarini çoğaltmak, okumak, öğrenmekten geçiyor. Gençsin eylemsel hareketlere geç. Haberlerin seni esir etmesine izin verme. Ne yapabilirimi kendine sor, cevapla. Sürekli düşünür halde kalma. Ne güzel motivasyon : Yüreğinin daraldiğını biliyoruz/ Bir işi bıraktığında diğerine koyul... Bir siteyi bırakıp diğerine koyulma yani.))Eylem adamı ol, planlı ol ve oku. Boş bırakma, boşa düşme. Ha birde tavsiyem kendinize çok dua edin aff ve mağfiret dileyin ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() Konu Mihrinaz tarafından (11 Şubat 2025 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir. | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
İslam Tarihinin Konusu, Alanı ve Metodu | Medineweb | İslam Tarihi | 0 | 02 Ağustos 2014 14:47 |
önlisans kpss paylaşım alanı | Elvin meyra | KPSS İstişare/Sohbet | 61 | 21 Nisan 2014 09:31 |
Zevce ile sohbet | TÜRKcan | Evlilik-Nikah Konuları | 7 | 19 Nisan 2014 21:03 |
Dünyanın Manyetik Alanı Biraz Daha Farklı Olsaydı Ne Olurdu? | MERVE DEMİR | Soru Cevap Arşivi | 0 | 07 Nisan 2009 22:35 |
Sohbet Adabı | Belgin | Hadis-i Şerif | 0 | 24 Kasım 2008 13:52 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|