|
Konu Kimliği: Konu Sahibi melis,Açılış Tarihi: 29 Ağustos 2008 (11:50), Konuya Son Cevap : 12 Aralık 2023 (16:15). Konuya 27 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13 Şubat 2014, 23:25 | Mesaj No:21 |
Cevap: Birazzz Susmaya Ne Dersiinn...**
Zordur susmak... Hemen herkes, her konuda saatlerce konuşabilir. Sen susmayı öğrenmek mi istiyorsun... Kimden öğren biliyor musun? Yarın olduğunda idama gidecek birine bak... Artık tüm amaçlar bitmiştir... Hiç bir hedefi kalmamıştır... Dünyada gerçek misafirdir... Ne konuşsun dünyaya dair... Gerçek susmak isteyen varsa, Yarın ölecekmiş gibi tefekküre dalsın... Ölüm susmayı öğretecektir... ali70
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
18 Mart 2014, 18:04 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: Birazzz Susmaya Ne Dersiinn...** Sustum her bir cefaya sustum her bir günaha artık susmak yok yola devam
__________________ |
28 Şubat 2021, 17:32 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Söylenmemiş cümlelerin dahi tek ve yegane dinleyicisi olan HAKK’ın huzurunda susmak…
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
01 Mart 2021, 10:03 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Bazı insanlara cevap vermeye bile değmiyor, işde o susuş ona balyoz niteliğinde bir cevap oluyor
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
01 Mart 2021, 14:52 | Mesaj No:25 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Hiç bitmiyor hiç. En son yorgun düşüyorum anlatmaktan öyle susuyorum .)) Yok yok ben orada susamam. Kimse sus demesin bana.)))Ordaki rahatlama, yücelme, değerli hissi hiçbir yerde yok. " Ne çok şey biriktirmissin icinde Emine ben yanındayim, seni hep dinliyorum, hep dinlerim" huzurunu bulmuşken kimse bana azicik sus demesin.))) Hakkın huzurunda bıkmadan konuşup anlatinca insanlara karşi suskunluk artıyor. O bambaşka bir tesir. Bazen balyoz bazen asalet
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
01 Mart 2021, 18:16 | Mesaj No:26 |
18 Aralık 2010 | Yine susmuyormuyuz ..sustukların Rabbimle senin aranda ben duymuyorum yada başkası .. Sustuklarımız , yalvarışlarımız ,isteklerimiz Rabbime arz edişimiz yine aramızda .. Endişelerimiz , kaygılarımız , sayamadıklarımız Yine sustuk .. Susdum ... Sadece Rabbime söyledim .. Kimseler duymadı sustuklarımı.. Konuştuklarımızı herkez , sustuklarımızı yanlızca Allah duyar....
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
18 Kasım 2021, 18:19 | Mesaj No:27 |
18 Aralık 2010 | SUSMAK;Hapsetmektir asamadıgın caresizligi, bazen gelecegi beklemektir, hatıralar ugruna sineye cekmektir, dostluk adına,cignemektir gururunu... SUSMAK;Ölmektir,yasamak adına hayatı, bazen kacıp gitmektir, hayatla kaderi birlestirmektir, teslim olup kaybetmektir...
12 Aralık 2023, 16:15 | Mesaj No:28 |
18 Aralık 2010 | Kelimelerin anlamlarını yitirdiği bir vakitte susmak… Kör kuyulara terk edildiğin bir vakitte, Haykırışlarını gidenlerin ardı sıra duyuramadığın, Karanlık bir gecenin esaretinde kaybolduğun bir anda susmak…