Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2015, 10:36   Mesaj No:14

musab27

Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:musab27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 43173
Üyelik T.: 23 Mayıs 2014
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Erkek
Mesaj: 106
Konular: 2
Beğenildi:69
Beğendi:1
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Yeşil Saray’dan Ak Saray’a…

Düzcevi Kardeşim;
Yanlış anlaşılmasın kimse eleştirilmez hatasızdır demedim. Hükümetlerde hata yapar siyasetçilerde evliyalarda şeyhlerde biz avamlarda hata yaparız. Hatasız Dost arayan Dostsuz kalır demişler. Hocamda bu söze ithafen Hatasız Dost arayan Mevlasını bulur diyor. zira hatasız eksiksiz olan Allah-u Tealadır.
Amma ahir zamanda İslamiyetin bunca az yaşandığı islamı yaşayanların terörist kabul edilmeye çalışıldığı Müslümanların incindiği şu dünyamızda, sadece Türkiye de değil Dünya da İslamı savunan bir lidere Onun partisine hükümetine, Başkanlık siteminin temeli kapısı olsun diye yapılan saray yada külliyeden (ne derseniz artık) dolayı, konuyu çarpıtarak beytül maldan Ebu Zerr den Hz.Ömer den örnekler vermek konuyu çarpıtmaktır. O Aksaray ne akp ye ne Cumhurbaşkanımıza ne de Osmanlıdaki gibi saltanat padişahlarına yapılmadı. Sonuçta her dönem halkın seçeceği bir Başkan oturacak o koltuğa ve saraya. Eleştirelim ne gerek vardı diyelim. kabul. ama bunu sizde iyi biliyorsunuz ki buradaki amaç saraya yapılan harcama israf değil, hükümetin açığını buldum nasıl giydiririm acizliği.

Süleyman Şah türbesinin taşınmasını bile eleştirmişler. Ölü için Canlı şehid vermişiz. yahu taşımasak olası bir terör saldırısındaki 30 küsür Askerimiz şehid olsa daha mı iyiydi. o zamanda neden zamanında önlem almadık olurdu. ama burdaki muhabbet ne. ölü için şehid verdik. bakış açısıyla nasıl değişiyor değil mi olaylar.

Beni üzen böyle bir İslami sitede chp zihniyeti aksanıyla eleştiriler yapılıp bel altı vurulması. Unutulmasın İslami hassasiyetle eleştiriyorsanız. Ulul emre itaat farzdır. Kafirlik emaresi göremediğiniz idareciye asi olamazsınız. islamiyeti Kuran ayetlerini hadisleri kendi işimize geldiği gibi örneklemek islamiyetin özüne terstir.

12 senede bu kadar islama hizmet eden(kendi ağzınızla da itiraf ediyorsunuz) bir hükümete idareye bu kadar bel altı vurmak hakkaniyete sığmaz. günahtır...

dedim ya çok yazmak tefrikayı çoğaltacak. benim sözlerim yeterli. İslamın şu dönemde en büyük düşmanı islamı yaşıyorum diyerek kendi cemaatini din şeyhini hocasını Peygamber ve o fikirleri ayet hadis gibi at gözlüğüyle yaşayan sözümona islami hassasiyeti oaln bazı cemaatlerdir.

Kendi çevremden basit bir örnek vereyim. Kendi Hocamın bir medresesi var. İmam hatipli çocuklara okul sonrası yatılı ders okuttuğu bir camii altı medresesi. Ve Hocamı burayı boşaltın yoksa sizi kovdururum diyen bir cami Hocası var. bize düşmana gerek yok biz bize yeteriz.
__________________
Bilmiyorlar Allah'ım Bilseler Yapmazlardı...
Alıntı ile Cevapla