Konu Başlıkları: Hanımımı Sevemedim
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2021, 23:52   Mesaj No:43

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.406
Konular: 1270
Beğenildi:11863
Beğendi:8994
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Filistin Üyemizden Alıntı Mesajı göster
>>>>Yukarıdaki soruyu erkek değil de bir kadın sorsa???? ey Muallime hoca ve ey ahaliii duyduk duymayın demeyiiiin!!!! Kocam aslında fena değil evimi anamı babamı beni çocuklarımı idare ediyor,ama ben onun fiziğini ve bir çok şeyleri dert ediyorum, bir türlü sevemedim, içim ısınmadı, meselaaa sokakta tükürüyor. Yatakta horluyor. Sofrada havlıyor. Yolculukta aşağılıyor. Elmanın diğer yarısı değilsin armutsun. beğenmiyorsan anana gittt. evlenirim haaa. şikayet türünden bir soru sorsa yapsa????? ben alıntıda parantez açtım erkeğe geberrrr diyebildim.

>>>>Merak ediyorum ???? Bu kadına neler sayardınız neler? Aşağılamak mı??? Kötü kadın yaftası mı??? Sülalesine tükürüüüüm basitliği mı???

>>>>Yoksa şöyle mi ikna ederiz. Ey kadın seni anlıyorum haklısın. Sende insansın. Sevmek zorla olmaz. Fedakârlık yap çocuk var ortada. Sen aslında iyi insansın. Bak adam nafakanı sağlıyor. İyi biri aslında diyorsun. Fiziğini o seçmedi Allah ile mi mücadele yapıyorsun. Bazı kütü huyları tamir ile izale edilebilir. Kocanı da getir ona da diyeceklerim olacak. mııııııııııı dersiniz????

>>>>lütfen iman ettiğimiz Allah hatırına cevap verilsin.(Nahl 90. ayetin ilk kelimeleri ip ucu)


Muznib Kul
Sevgili Filistin soruyu tersten okutup ince bir zeka ile konuya takla attırdin.)) Konu sahibinin buna cevabı ne olurdu acaba?

Kuranin en kapsamlı ayeti, sosyal içeriklerinin bizzatihi önemli olduğu adalet ve ihsanla gelmişsin. Eşitlik mi denge mi? Bazen fedakarlık adaletten de üstün bir erdem olabilir mi? Toplumsal hayatta hangisi daha onceliklidir?

Adaleti eşitlik; ihsanı alabildigince fedakarlık, ödün verme yıpranma eldekine tahammül sabır diye algılayan bir kadın böylesi bir profilden hayatta şikayetçi olamaz. Kadın iknadir buna herşeyden önce.

Heleki böyle bir şikayette bulunacak olsun ;

İckisi yok,kumar yok şükür de otur. Hem adamı adam edecek olan kadındır kadın.Her kadın heykeltraş ve marangoz olarak doğduğu için kütük, mermer, beton hepsini traslasin yontsun dursun kimin umuru.Zaten ebesi neneside öyleydi. Kaçınılmaz gerçeği yani.

2.Fıtrat devreye giriyor. Kadını fizik ve cazibe merkezi gören adam için bakımsız eş sevmeme sebebi iken
Erkegi güç, güven merkezi gören kadın için o sevimsizlikler,kabalıklar katlanma sebebi. Bu yüzden kadının horlayan homurdayan organizma olarak yaşayan bi adamla sorunu yok) Horlayan bi kadın ise boşanma sebebidir.)
Kadın bağlanma, dayanma, güven; adam bakımli kadın, karnım doysun derdinde
Her durumda adamda meymenet olmasada kusurlu, kendini beğendiremediyse de kusurlu.

Ama bitti o devirler. Çatık kaşlı O adamlar pembe terlik giyiyorlar, iş yerlerinde mesailerinin çoğunu bebeklerinin kakasının rengini konuşarak geçiriyorlar. Anaları horultulu gürtülü kocalara tahammül ediyor babaları yatalak anama baksın diye evleniyorlardı. Şimdi evlat Mars'tan huzurevi rezerve ettiriyor. Gözüm görmesin yani.
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla