Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2021, 15:54   Mesaj No:3

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Kara Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 3.695
Konular: 444
Beğenildi:3310
Beğendi:3796
Takdirleri:26744
Takdir Et:
Standart

Abla Allahtan acil şifa diliyorum öncelikle. Haddim olmadan bende şunu demek isterim. Hasta yakını olmak hastalıkla uğraşmaktan daha zor. Hem kosturmak hem sabırlı olmak bide hastaya moral motivasyon sağlamak zorundasın. Anladığım kadarıyla yakınin akciğer tümörü kanser yani. İlerlememiştir insallah. Herkesin moralini yüksek tutmak sana kalmış. Yorucu bir süreç Esmanur'a katılıyorum.

Bide en kötüye kendinizi hazırlayın.sonuç kötü diyelim. Birbirinize Çok cümle sarfetmeye gerek yok. Bazen sevdiğine sarılmak, hatta oturup ağlamak, senin yanindayim, Allah'ın bir bildiği vardır demek, hepimiz elimizden geleni yapacağız demek bir sürü cümleden daha tesirli.bende bunu diyebilirim. Sen ne bilirsin demeyin.ağır hastalıkla imtihan olduk bizde. Ailede güçlü yakınlarına ve hastaya moral olabilen, güven duyulan birisi ne çok şey demek çok iyi biliyorum. O derse doğrudur. O söylerse rahatlarsin. O akıl veren akraba meraklıyı sAvar. O. kişi sensin galiba.

Allah sana ihtiyacın olan gücü versin, dağıtmasın toplasın, bunaltmasın. İhtiyacın olan cümleleri dualarî diline düşürsün.
Alıntı ile Cevapla