Konu Başlıkları: Korona Olmayan Kaldımı?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2023, 15:42   Mesaj No:18

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11857
Beğendi:8991
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Standart

Covitin şimdilik en üst modeli son sürümü, inatçımı inatçı, bağışıklık sistemine tutunan Covit XBB.1.5 varyantına yakalanmışız. Kizimla birlikte çok zorlanıyoruz. Vücutta ağır bir belirti yok ama ne düzeliyoruz ne ağır hastayız. Sürekli halsizlik, eklem ve kaslarda ağrı. 15 gün olacak nerdeyse.
Kızım da üşüme, şiddetli başağrısı, bende öksürük, bacaklar tutmuyor adeta, sürekli yatma hali. Bir kalkiyorum işimi yapıyorum sonrası halsizlik. 3 haftadan önce geçmez bol istirahat ve sıvı alın dedi dr. Rapor yazayım dedi yazın yazın hocam evin girişine asayım iyi olur.))
Soğuklarla beraber çok yoğun bir 3 haftam vardı. Koşuştururken yakaladı beni en zayıf anımda.))Kızimda okul felaket zaten.

Sağolsun ev halkı destek. Ama bakıyorlar bakıyorlar bizde düzelme yok. Halsizlikten perişanız. Bizi halsiz, fersiz görmekten onlar perişan. Kimin kimi baktığı belli değil.)))

Çocuk sınav haftasında. Rapor kullandı mecbur devam Ağlaya Ağlaya geliyor baş ağrısından. Ben kendimde degilim mecbur hadi okuldan al gel.
Bugün 1 sarımsak, bir kaşık zencefil-bal-zerdeçal-limon karışımı ağzına bastım. Daha iyi geçmiş günü. Ağir ateşten sonra çok üşüyor. Koku tat alamıyorum diye dertli. Kendimi geçtim ona çok üzülüyorum.

Karışım iksirlere, kuruyemişlere geri döndüm. Zencefil bal karışımı birde Esma abla'nın tavsiyesi limon-sarımsak kürü yaptım. O ancak iyilesince tuketebiliriz.10 gün bekleyecekmiş. Kışın bağışıklığı yükseltsin inşallah.

Bu arada eşcağazım portakal icerisinde zencefil bal, sarımsak bekletip bir tarif yaptı. Sabaha birseyiniz kalmayacak dedi sabaha düzelmedik tabi ama eklem, kas agrilarimiza çok iyi geldi. Sarımsak başrol galiba.Koku tat alamıyoruz nasılsa

Son model XBB.1.5 covitimizle biz böyle havalıyız anlatamam yani Bizimki son model 😎krnvrs😩😅
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla