Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2024, 02:00   Mesaj No:9

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.435
Konular: 1274
Beğenildi:11905
Beğendi:9010
Takdirleri:26451
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
. Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın seçilme yeterliliği olmadığı gerekçesiyle İl Seçim Kurulu AK Partili Abdulahat Arvas'a mazbata verme kararı aldı.
Diyarbakırdada aynı durum söz konusu.

Bu ne saçmalık. Niye sandık konmuş, seçim yapılmış o zaman. Madem kabul etmeyecektin neden seçim yaptın, seçim yaptın millet iradesine saygı ve kabul nerde? İyi haritada seç beğen kayyum ata, kafana göre aday ata. Haritada seçme ve seçilme hakkı olmayan yerler ve halklar varda bizmi bilmiyoruz? Biz ne yaşıyoruz böyle? Bu oradaki bölge insanın aklıyla dalga geçmek. Halkı, böylesi guguka dayandırıp hukuksuzluk yaparak provake edip tahrik edip, karışıklığa sebep olamazsınız. Seçilmiş bir belediye başkanına ve seçen halka hak hukuk gaspıdır. Bu şekilde ülkeye güven huzur getiremezsiniz. Tamamen sade sapsade vatandaş, insan olarak bu duyguyla yazıyorum. Benim 2.5 milyon oyla seçtiğimi beğenme. Mesai bitimine beş dakka kala itirazda bulunun. 245 bin oy almış kendi adayını ata. 2. parti chp den olsaydı aynını yapacakmiydi acaba?
Bakanlar seçim öncesi işe yaramadı. Başta adalet bakanı haritada nereleri alabiliriz diye cin araştırma yapıyor anlaşılan. Çok çok yanlış. Kendilerini böyle hesaba çekecekler düzelteceklerse vay halimize.

Saygıdeğer Muhsin hocam damarlarimiza zerk edilen bu dönemin bir mottosu var "ADAMLAR ÇALIYORLAR AMA YAPIYORLAR"

Bu tıynetsiz yaklaşım malesef tavandan tabana ahlak ve erdem anlayışımız oldu. Yani dindarın hırsızı, ahlaksızı, hukuksuzu, yolsuzunu, algıcısını, iftiracısını, müstekbirini, zalimini, magrurunu daha ne dersen her türlüsünü gördü bu millet. Temiz din bırakmadılar. Onu da kirlettiler, kendi tekeline aldı, kendi malı yaptılar, sattılar, iç ettiler. Daha beter ne olabilir dedi millet.

Dinsiz-hırsız arası bir seçimse bu tercihini açık belli etti. İstanbul'un Üsküdar'ı, Adıyamanı , Bursa, Kütahya hele Urfa gibi kaleleri gittiyse İstanbul'da Fatih gibi kritik yerleri kıl payı kazandıysa asla yanyana gelmeyecek din-hırsızlık hırkasını üstlerine kaftan eylediklerindendir. Aklıma şöyle bir soru geldi bu arada? 22 yıldır kaleleri kaybettiler oralar değilde neden Van sonra Diyarbakır?? Sıra oralara da mı gelecek?

Malesef akp eski chp'ye dönüştü. Demokrasi hikâye otoriteden taviz zayiflik deyip eze eze, hakları birbirine düşman ederek, tahrik, provakasyonla yola devam edilecek anlaşılan. Her türlü pisleşeceğiz "la yüsel"mesajıdır bu. Sandıktan ya Akp çıkmalıydı ya Erdoğan. Demokrasi bu idi anlaşılan...
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla