Tek güzel tarafı namaz çay simit olmuş olsun yeğen oysa ne güzel yolcu edildiler bütün dünya bizi konuşmuş viral olmuşuz felan.
Haftalardır anlam veremediğim milli takım reklamları, şarkılar, marşlar sefere uğurlar gibi toglar, hediye villalar, şov, bol keseden Zafer naraları atma rakibi küçümsemeden, gövde gösterisinden başka bişey yokmuş. Bunların hepsini dün gördüm

Maç değil sonucu viral oldu malum.
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Evet viral olduk dünya bizi yine coky konuşuyor. Hiç görülmemiş şekilde gol atılmadan Haitiden sonra elenen ikinci ülke olarak

Bizim için konuşulmak önemli.
Çok havalı uğurlandılar. İhalarla sihalarla karşılansınlar

futbolcuları tanıyorum maçtan da haberim yoktu.. Evde konusu geçince benim yorum şu oldu: Bunlar reklam hazırlığı yapmışlar antreman yapmamışlar ki: bu kadar reklamda oynayan takım elemanları antreman yerine sutudyodaymış daha ne olsun.))
) Siyasi şova dönüşmüş kazanilsa neler olurdu düşünmek istemiyorum. Ülke bırak birlik olmayı orta yerinden çatırt diye kirılıp ayrılırdi.
Teknik direktörünüzün bilgece söylediği söz: Nasip değilmiş

)) Tam bir sorumluluk sahibi yönetici duruşu. Mutlak butlan kararı verilsin, Kayyum atansin. Ülkücü pozları kesen, dualarla ayetlerle nabzı yakalayan, hayırlısı, maşallah inşallah, Kader, kısmetle kalpleri kazanan altın gençler siyasete girsin milletvekili olsun çok büyütmeyin. İşinize bakın