Alıntı:
su damlası Üyemizden Alıntı
Maşallah doğanın güzelliği,huzuru ne kadar güzel..
Bu ortamda kafa dinlemek,stres atmak ne kadar güzeldir kimbilir..Mest oldum,görmek gerek bence..
İnşallah diyelim 🥰 |
Editim tam da öyle yerler. Türkiye'nin en mutlu şehri olmaları boşuna değil. Stres yok. Hırçın Karadeniz bile sakin, huzurlu

Dibimdeki karadeniz yazı kışı yok köpürmye, hiddetlenmeye yer arıyor
.gif)
Çok şaşırdık.
Sinop'a 9 yıl önce gittiğimde çok açık bulmuştum yerli insanlarını. Çarşı pazar her yerde şort atlet demiştim. Zaman içinde kendi köyüm dahil gördüğüm memleketlerde nasıl bir teşhir ve çıplaklık yayıldıysa bu sefer Sinop insanları baya kapalı geldi. Çıplak yoktu ciddi söylüyorum. Birde keko yokmuş

) Kapalı olarak hiç rahatsız olmadık. Kendi memleketimde daha yabancıyım birisi bi laf edecek diye tedirginim yalan yok. Ortalık çıplaklar kampı bildiğiniz üzere
Memleketin her yeri cennet. Kesinlikle gidilmesi gereken yerlerden. Cezaevine tekrar gittim. Hücrelere Digital hologramlı görseller yapmışlar etkileyici olmuş.
Gidecegin yerlerde seni strese sokmayack, acıktım, üşüdüm, terledim, yürüyemem, oturamam, sıkıldım, bunaldım demeyecek yol arkadaşı edinin. Yola çıkmadan herkesle anlaşma yapın

)) Öyle olunca gezdiğin yerler anlamlı seyahatlere dönüşüyor. Kafanı şekillendiriyor. Öyle düşünüyorum
Denizi şelalesi koyları güneşi yeşili insan rabbine âşık olup dönüyor ciddi söylüyorum.