Tekil Mesaj gösterimi
Alt Bugün, 12:28   Mesaj No:8

Hâdimul İslam

Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Hâdimul İslam isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Konular: 1535
Beğenildi:13838
Beğendi:9934
Takdirleri:33215
Takdir Et:

Bu yazıyı eşinin hastalık süreciyle uğraşan, arada kayıpları olan, çocukları, torunları ile koşturmacalari yoğun olan, imtihanlara sürüklenen ama rotasını bozmayan, istikametten şaşmayan, tevekkül ve tedbirini hiç bırakmayan bir dostu, teselli etmek üzere aradığımda beni teselli ederken bulmam üzerine kaleme almıştım.

Sevgili Songül ablam.... Sevgili Erol71

Bugün çok daha büyük bir kayıpla yüzleşti.(Eşine Allah rahmet eylesin) Sesindeki müşfiklik, sadelik, hayat arkadaşını minnet ve özlemle anişı, yaşadığı zorlu süreci abartmayışı, kendini kaybettiği yerlerde aslında kendini bulmuş hali... Yaşadıklarında kendini özne görmeyişi ama bir o kadar farkındalık hali...

Hayatlarımızda böyle insanlar ne kadar yoklar farkında mısınız?

Herkes en dertli..Herkesin derdi en güzel ve özel saygı duyulası.. Başkası değil kendisi, beni var.

Yorgunluk almıyor, yoruyoruz..Bunun farkında bile değiliz..

Değerli olmayı, değer görmeyi, sadece ve sadece kendini daha çok anlatmayla kazandığımızı zannediyoruz..

Ne çok konuşuyoruz...

Böylesi insanların suskunluğu sadaka, konuşmaları ilim ve hilm'dir. Karakterinin güzelliği size sirayet eder...

Yazılarımın özneleri var, hikâyeleri vardır ve onları sizlere tanıtmatan mutluluk duyuyorum...

Sevgili Songül ablam ve hayatıma giren böylesi güzle ve özenli insanlar için ne kadar şükretsem, ne yapsam az

Lütfen böylesi rûşendîl insanlardan olmayı seçelim... ve böylesine denk gelesiniz inşallah... Denk geldiklerinizin de kıymetini çokça bilesiniz...

Zor bulunuyor, nesilleri tükeniyor unutmayın...

İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir.

RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK...