|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Masume,Açılış Tarihi: 29 Aralık 2008 (00:07), Konuya Son Cevap : 29 Aralık 2008 (00:30). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
![]() ELVEDA ZEYNEP !!! Burası Kerbubeladır Sıcak bir çöl birkaç çadır Çocuklar susuz ağlıyor Analar ağıt yakıyor Mevla Huseyn Mevla Huseyn İşte kıyamet kopacak Ümmet imamsız kalacak İman etmiş yüreklerde Şimdi bir tufan kopacak Mevla Huseyn Mevla Huseyn Şimdi mecnun Leylasından Şimdi pervane şamından Ve Zeynep can nigarından Veda edip ayrılacak Mevla Huseyn Mevla Huseyn Tarihte en hazin sahne İşte Huseyn’in vedası Yara dolu yüreğinde Zeyneb’in dinmez yarası Mevla Huseyn Mevla Huseyn | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Masume | 0 | 1859 | 07 Şubat 2009 00:22 |
![]() | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | medinelii | 1 | 1776 | 05 Şubat 2009 17:25 |
![]() | Şiirler ve Şairler | Belgin | 2 | 3208 | 21 Ocak 2009 21:38 |
![]() | Fıkralar-Hikayeler | İSRA | 5 | 2013 | 20 Ocak 2009 20:43 |
![]() | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | İslaminesil | 7 | 2307 | 20 Ocak 2009 17:19 |
![]() | Mesaj No:2 |
![]() Ben gidiyorum meydana Düşman ile çarpışmaya Ceddimin dini uğruna Öz kanıma bulanmağa Elvedâ Zeynep elvedâ Bacı ben şehid olunca Çok dövünüp de ağlama Sabrınız çok olsun bacı Emânet kalın Allah’a Elvedâ Zeynep elvedâ Zeynep bu susuz yavrular Yavrusu ölmüş analar Sana emanetim bacı Yakınma çok sızlanma çok Elvedâ Zeynep elvedâ Acılar anası Zeynep Hazin baktı kardeşine Ey peygamberler vârisi Kalbimin son tesellisi Kardeş Huseyn kardeş Huseyn | |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
![]() Gücüm yok kırıldı belim Git demeye varmaz dilim Kardeş gitme bir daha dön Son kez göreyim nur yüzün Kardeş Huseyn kardeş Huseyn Gözlerim arkandan bakar İçim yanar yanar yanar Gözümde yaşlar tükendi Kalbim sızlar sızlar sızlar Kardeş Huseyn kardeş Huseyn Küçücük kızı Sakine Koşarak geldi Huseyn’e Açtı minik kollarını Sarıldı ayaklarına Gitme baba gitme baba Baba ne olursun gitme Bizleri kimsesiz etme Götür bizi Medîne’ye Düşmanlara esir etme Gitme baba gitme baba Baba bu küçücük kalbim Ayrılığına dayanmaz Gözlerimin yaşı baba Bir ömür boyu kurumaz Gitme baba gitme baba Bütün çocuklarla baba Söz veriyoruz biz sana Biz artık su itemeyiz Su deyip seni üzmeyiz Gitme baba gitme baba Huseyn elvedâ ediyor Gökte melekler ağlıyor Düşman Huseyn’i bekliyor Zeyneb ölümden dönüyor Eyvâh Huseyn eyvâh Huseyn | |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
![]()
Zülcenâh’a bindi Huseyn Susuz yola düştü Huseyn Fırat uzaklardan bakar Akar mahzun mahzun akar Eyvâh Huseyn eyvâh Huseyn Başına neler mi geldi? Huseyn’i kimler mi kesti? Bunları bana sormayın Nebî ağlar Zehra ağlar Eyvâh Huseyn eyvâh Huseyn Huseyn'e kaç ok saplandı? Kimler elinde doğrandı? Bunları bana sormayın Ali ağlar Mehdî ağlar Eyvâh Huseyn eyvâh Huseyn Çadırları nasıl yandı? Başı kaç diyar dolandı? Bunları bana sormayın Kalem ağlar kağıt ağlar Eyvâh Huseyn eyvâh Huseyn Kan kılıca galip oldu Kılıçlar kanda boğuldu Hak müstahakkını buldu Bâtıl düştü zâil oldu Yakında göreceklerdir Nasıl bir inkılâp ile Zalimler devrilecektir Zalimler devrilecektir Ersan Baydemir | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
![]() Çok duygusal bir sinezandır, Allah razı olsun masume can! İmam Hüseyin'in acısını yüreğinde hissetmeli her müslüman! | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Elveda Ey Şehr-İ Ramazan... | MERVE DEMİR | Oruç-Ramazan | 15 | 29 Nisan 2022 15:47 |
Zeyneplere, Zeynep olmaya çalışanlara ve Zeynep Olamayanlara... | CaferTayar | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 5 | 10 Ağustos 2020 21:21 |
Elveda Nurlu Ramazan | MusabBinumeyr | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 18 Ağustos 2012 22:18 |
Elveda Çocukluğum | YASEMİN ATAMAN | Serbest Kürsü | 1 | 18 Ağustos 2012 20:16 |
elveda | İLAHİ AŞK | Şiirler ve Şairler | 5 | 17 Eylül 2008 22:16 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|