| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 13 Mart 2016 (13:07), Konuya Son Cevap : Bugün (06:36). Konuya 163 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:161 |
| Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Selamı kesmeyelim ![]() Hepinize en güzel selamlar sevgiler Selâm size medine sitesi
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:162 |
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Ve Aleyküm selam, . İnsanın canı gönülden beklemesi için illa birinin çıkıp gelecek olması mı gerekir? “Bu dünyada her gönül hasret konağında yaşar” dedi beyaz saçlı adam, lakin “vuslatın sarayı bu dünyada değildir.
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No:163 |
| Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Baba deyince İçi ısınan da var İçi yanan da.. Dünyanın en güçlü iki hecesi Ba-ba Sevginin ve güvenin ilk kahramanı... Bütün babaların babalar günü kutlu olsun ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:164 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Rabbim gönlümüze huzur, işlerimize bereket, dilimize güzel söz, kalbimize şükür nasip etsin. Bugün karşımıza çıkan her güzelliği fark edebilmeyi ve her zorluğu hayırla aşabilmeyi nasip etsin. Hayırlı, bereketli ve umut dolu bir gün olsun. 🤲 Karadeniz bildiğiniz gibi....Sabah akşam köpürüyor😊.🌊🩵🪢
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
![]() |
| .::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|
|