|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 25 Nisan 2025 (13:39), Konuya Son Cevap : 28 Nisan 2025 (21:31). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Haddi aşan herşey zıddına döner. Hadli sevmeden bahsediyoruz.Bazen taş, bazen füze etkisi yapabiliyor.))Herkesle böyle bir anlaşma şekli de olmaz. Özenlidir haldur huldur değildir. Kırıcı ve hasar veren, ne arasın ne sorsun ilişkiler ve iletişimler ile; herşeye alınan, bin dereden su kanalı açarak ifade edilen sevmeler uzak olsun. Sevmenin dozunu ayarlayamayanlar, küçük satşmalardan büyük anlamlar çıkarıp, haddini aşan, muhatabın sınırlarını zorlayan, zorbalık yapanların kendi ilişkilerinde naiflik, ölçü, pıtırcıklik, naz , niyaz bekledikleri de doğrudur. Herkes bildiği gibi sevsin. Kırmasın, haddi aşmasın, severken canını çıkarmasın.)) Empati, nezaket, özen, sencil olma herkeste ve her ilişki de olmalı. Diğergamllık bencilliği öldürür. ![]()
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Haddi aşma konusunda yakın zamanda çok çok zor bi sınavdan geçtim ![]() ![]() Bazen işte şımarıyomuyuz noluyosa sevildiğimiz yerde rahat durmayıp bu sefer kıran kişi oluyoruz. Evet bunun farkına vardım bende hani bi musibette hayır vardır derler öyle bişey. Araya soğukluk giriyor, tabi karşındaki yüce gönüllü affedici biriyse saygın sevgin daha artiyo ![]() ![]() ![]() ![]() Kırılmak istemeyen kırmamalı evet. ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (0 Üye ve 7 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Düşündümde 🤔 | Esma_Nur | Esmanur | 28 | 27 Mart 2025 06:32 |
Gavsım himmet peki ama hangisi 🤔 | Kara Kartal | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 05 Mayıs 2024 00:00 |
Ey insan | GÖKCEN_AZRA | Muhtelif Konular | 25 | 21Haziran 2015 14:02 |
Aslında insan namaz kılmaz; namaz insan kılar | GÖKCEN_AZRA | Namaz-Abdest-Teyemmüm | 2 | 09 Ağustos 2014 12:12 |
Ah insan...! | Minam | Şiirler ve Şairler | 3 | 29 Kasım 2008 12:48 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|