|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 23 Mart 2015 (12:17), Konuya Son Cevap : 30 Mart 2015 (01:43). Konuya 48 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Mart 2015, 21:28 | Mesaj No:22 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz...
__________________ \'\'Eğer O razı olsa bütün dünya küsse ehemmiyeti yok...Eğer O kabul etse bütün dünya reddetse tesiri yok... | |
24 Mart 2015, 21:37 | Mesaj No:23 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz... | |
24 Mart 2015, 21:42 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz...
konukhanemize hoş geldiniz nermin kardeşim güzel bir hafta geçirmeyi temenni ediyorum sizi yeniden sitede aktif olarak görmek güzel
|
24 Mart 2015, 22:28 | Mesaj No:25 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz... sizide ikramsız bırakmayalımc* insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz?
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
25 Mart 2015, 12:38 | Mesaj No:26 | |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz... Alıntı:
| ||
25 Mart 2015, 13:11 | Mesaj No:27 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz...
medineweb gerçekten çok güzel bir site ...yöneticilerin güzelliği bize yansıdığından olsa gerek.... senin gibi bende bu siteyi önceden tanımayı çok isterdim...gerçekten burası insana çok şey öğretiyor kıymetini bilmek gerek.... ilahiyat okudun mu işletme mezunuyum demişsin merak ettim...
__________________ | |
25 Mart 2015, 21:24 | Mesaj No:28 | |
__________________ \'\'Eğer O razı olsa bütün dünya küsse ehemmiyeti yok...Eğer O kabul etse bütün dünya reddetse tesiri yok... | ||
25 Mart 2015, 21:29 | Mesaj No:29 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''nermin'' Kardeşimiz... Gorustugum kisilerden suanda sadece arasat arkadasim aktif.. muhsin abim akraba degil ama manevi abim diyebilirim.. ben vefafsizlik gostersemde o her zaman sormustur beni sagolsun.. Hasan Basri hz bir sözü vardı; benim öyle kardeslerim varki onlari annem dogurmamistir..
__________________ \'\'Eğer O razı olsa bütün dünya küsse ehemmiyeti yok...Eğer O kabul etse bütün dünya reddetse tesiri yok... | |
25 Mart 2015, 21:33 | Mesaj No:30 | |
Hayatta hersey nasip kismet Hic keşke demedim ama bu konuda pismanligim var okusaydim diye kızıyorum kendime.. vakit var ins. Düşünüyorum bakalim nasipse olur..
__________________ \'\'Eğer O razı olsa bütün dünya küsse ehemmiyeti yok...Eğer O kabul etse bütün dünya reddetse tesiri yok... | ||
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |