|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Amirix38,Açılış Tarihi: 23 Ocak 2008 (02:09), Konuya Son Cevap : 27 Kasım 2023 (18:20). Konuya 450 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Nisan 2014, 09:18 | Mesaj No:31 |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Matematik de yalancıdır... Mesela Bedir'deki 313 Müslüman şimdi ki 1.5 milyardan çoktu... Anlatabiliyor muyum? Osman Nuri Ünsal | |
09 Nisan 2014, 13:46 | Mesaj No:32 |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ...
“Çok konuşan çok yanılır. Çok yanılanın hayâ duygusu azalır. Hayâ duygusu azalanın, günah ve harama düşme endişesiyle şüphelilerden sakınma titizliği kaybolur. Şüphelilerden sakınma titizliği kaybolanın kalbi ölür.” Hz Ömer r.a
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
09 Nisan 2014, 17:05 | Mesaj No:33 | |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Alıntı:
Yalnız bunu suratımıza çarpmanın sırası mıydı şimdi? Evet... Tam sırası... Yine de insanın suratına çarpılınca soğuk duş etkisi yapıyor. Uyanmak lazım... | ||
09 Nisan 2014, 17:09 | Mesaj No:34 |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ...
Birisini kınamadan önce iyi düşünün. Çünkü kınadığınız huyun aynısını siz de istiyorsunuz demektir. Merak etmeyin mutlaka başınıza gelecektir. | |
09 Nisan 2014, 17:45 | Mesaj No:35 |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... | |
10 Nisan 2014, 23:54 | Mesaj No:36 |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ...
ÇOCUKLARDAKİ 5 GÜZEL HUY Çocuklarda 5 güzel huy vardır ki, Büyüklerde olsa evliyâ makamına çıkarlar Rızık için endişe etmezler. Hastalandıklarında hâlıkı Yaratıcıyı şikayet etmezler. Yemeği birlikte yerler Yalnız yemeyi sevmezler Korktuklarında hemen gözlerinden yaş akıtırlar. Kavga ettiklerinde kin tutmayıp hemen barışırlar. " - İmam-ı Suyûti.H.z.
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
11 Nisan 2014, 00:05 | Mesaj No:37 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Alıntı:
eywallah kardeşim...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
18 Nisan 2014, 21:12 | Mesaj No:38 |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Üç seyden kendini kurtarmaksizin su üç seyi iddia eden kimse aldanmistir: 1 — Dünyayi sevmesine ragmen Allah (C.C)'i zikretmekten lezzet aldigini söyteyen kimse. 2 — Insanlari pohpohlamayi sevdigi halde amelde ihlâsi sevdigini iddia eden kimse. 3 — Nefsinin burnunu kirmaksizin Allah (C.C)'i sevdigini ileri süren kimse Kaynak:İmam Gazali,Kalplerin Kesfi | |
18 Nisan 2014, 22:32 | Mesaj No:39 |
Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... namaz kılmayan kafir olmaz ama kafirlerde namaz kılmaz.imami Azam
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
18 Nisan 2014, 22:50 | Mesaj No:40 |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Ezanın Türkçe okunması elbette ki orijinali bozulduğu için uygun olamaz. Ama bana çok daha ilginç gelen bir konu daha var. Ezanın Türkçe okunduğu yıllarda, bütün cümleleri Türkçeye çevrilmiş. Neden Haydin felaha kısmı çevrilmemiş merak ettim. Çünkü felah kurtuluş demek. Bir insan, bir insanın kurtuluşunu bu kadar mı istemez?
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |