|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 08 Ekim 2007 (22:21), Konuya Son Cevap : 17 Ocak 2019 (21:35). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
![]() Canım eriyor damla damla, Tesbihim ağlıyor. Canım eriyor damla damla, Tesbihim ağlıyor. ![]() Bu gece başka bakıyor karanlık gözlerime. Ağır ağır iniyor zaman yolculuktan yormuş sanki yüreğini. Bu gece bir başka ağarıyor saçlarımın solgun renkleri, Uysun diye tenimin rengine. Alnım secdede buz olmuş Vefasızlık bellediklerim ellerimde. Ellerim diyorum; Titrek mum ışığına mukabil, sorgudan sefil kaçaklıklara gebe. Her zerresi örtülse de tenimin saklanmıyor oyunbozanlar, Herşey alelade yerlerde. Gözlerim telaşlı hayret Hayret ki bakamıyorlar titrek ellerime Gel diye haber salmıştın rüyalarımda. En sevgilinle şereflendirip garip uykularımı artık gel demiştin. Ay şavkını kıskandıran yüzünü gör de cana gel demiştin. Duyamadım Gelemedim Dönemedim Şimdi hangi yusufçuk havalansa göklere, Sessiz bir ağıtla ağlar olmuş gözleri.Benim adım kahır olmuş Seccademde hüzün izleri. Eksik bir şeyleri tamam kılamayan ruhum, Kısılmış tenha yanılgıların kumpaslarına. Günümün gecemin feri kaçmış, solmuş benzi harcanışlarda. Nebinin kimselere benzemez suretini kucaklatıp, Gül kokuttun hicranımı. Yine yaktın, yine ateşlere attın vefasızlığımı. Çığlıklarım usluca sığınmış bu defa geceye, Sus olmuş Tufana takılan saçlarım, Tutulması imkânsız deli taylar gibi yalnızlığa koşuyor. Bir tek senin adın tamam kılıyor her şeyi, ardında bir şey bırakmıyor. Bu yalnızlık bitmez diyorlar, biliyorum. Yüreğimde koca bir ateş oysa. Adın tenimi yakıyor. Adın canıma değiyor. Şükür kaçkını dillerimi en kor alevlerle dağlasalar, Unutup yalancı suretlerle aldattığım yüreğimi, Yusuf un karanlıklarına salsalar, Kurtulamam İbrahim gibi yangınlardan bilirim. Canım eriyor damla damla, Tespihim ağlıyor. Ve bir ah içerimi dağlıyor. ALINTI ![]() Ya İslamda erirsin Ya inkarda çürürsün Yol mezarda bitmiyor Girdiğinde görürsün | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2983 | 22 Ağustos 2013 23:41 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3691 | 26 Ocak 2013 21:53 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3331 | 06 Aralık 2012 09:48 |
![]() | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 8002 | 03 Kasım 2012 22:19 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7463 | 02 Ekim 2012 20:16 |
![]() | Mesaj No:2 |
![]()
bu güzel bu nazenin duyguların şairini kutluyorum bu harika anın bu şiirle özdeştirilip bizlerle paylaştırılmasınıda kutluyorum kadrin kainata sayhalanan kudretini meleklerin namütenahi meslerinde hissedenleride kutluyorum kutluyorum kutlu şehir medineyi mekkeyi kudüsü konyayı malatyayı muşu ankarayı sakaryayı istanbulu bursayı ademi idrisi nuhu ibrahimi yusufu musayı ismaili davutu süleymanı isayı yakubu sekeriyayı yahyayı isayı kutluyorum kutlu adem kibriti ahmer göklerin tahası yerlerin yasini göklerin rahmeti yerlerin ahmedi rahmanın habibini kutluyorum kutluyorum hirayı sevri cebeli rahmeyi turi sinayı cudiyi ağrıyı gabarı subhanı torosu erciyesi kaçkarı ve ulu dağını zirvelerinden eserek gelen ve gönüllerde abı hayat katreleri getiren mikailin inşirah kokan nefesini kutluyorum kutluyorum rüzgar fırtına siklon kasırga ordularını azizun zuntikam haşyetlerinde ihtişamla kahhar ve cebbar laştıranları ölümü öldürenlere şehadeti kutlu sevda kılarak her cana bir gül buketiyle gelerek canlarını uçuran azraili kutluyorum kutluyorum boyutlardaki enleri gönüllerdeki sinleri hacimlerdeki genleri surunda simgelemiş israfili kutluyorum kutluyorum zamansızlık katından kelamın diliyle aracı kılınıp furkan bahtiyarlığındaki peygamberlerin dostu cebrailide kutluyorum ademin elindeki suhufu davutun zeburunu musanın tevratını isanın incilini ve resulün kuranını ebubekri ömeri osmanı aliyi hamzayı abbası zeydi caferi revahayı bilali selmanı huzeyfeyi talhayı zübeyri kutluyorum bediri uhudu hendeği huneyni tebükü hayberi bu meydan ve yollarda şehidleri her birini kutluyorum dil olupta söyleyenleri göz olupta okuyanları his olarak yansıtanları hayallerini şiirleriyle meczeden şairleride kutluyorum bir kadrin sabahında dillenen bu terennümler gönle gelipte yansırken o gönlü o dili o eli o harfleri kutluyorum varıdatı sır yani | |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
![]() ne güzel hitaplardır yine bunlar.. acizliğimizle bizde sizin kaleminizi,gönlünüzü kutluyoruz..iyiki varsınız sıryani hoca.. Allah razı olsun çok güzel paylaşımlardı.. selametle. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
![]()
HER BİRİNİZ VE HEPİMİZDEN RAZI OLSUN O VEDUD RABBİM GÖNLÜMÜZÜ BİZE BAHŞEDEN O DEĞİLMİ SOLUDUĞUMUZ HAVAYI AK CİĞERİMİZDE CANA KATAN O DEĞİLMİ O HAVADAN HARFLER OLUŞTURAN VE OHARFLERE MEREM ELBİSESİ GİYDİREN DERDİ HİCRANIMIZI BEYAN EYLETENDE O DEĞİLMİ KELAM ONDAN BİR ATİYEDİR BİLENLERE SELAM OLSUN SIR YANİ | |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
![]()
allah razı olsun hocalarım paylaşımlarınız bi harika
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 | |
Durumu: ![]() Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]() Alıntı:
çok güzel paylaşımlar Allah razı olsun hepinizden..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Canım eriyor damla damla, Tespihim ağlıyor. Ve bir ah içerimi dağlıyor.
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Üç Damla | Nebevi Sevda | Nebevi Sevda/Kişisel | 5 | 03 Mart 2023 14:31 |
Damla Damla Su Damlası Fon Music & Medineweb.net | enderhafızım | Fon Müzikleri | 19 | 13 Mayıs 2021 23:51 |
Bir Damla Gözyaşıyım Ben... | Minam | Şiirler ve Şairler | 4 | 22Haziran 2015 23:43 |
Suriye'den 40 Damla Kan | Bedia Özdemir Tokel | Makale ve Köşe Yazıları | 3 | 13 Şubat 2015 18:06 |
Ezanla namaz arası - Asım yıldırım damla damla | MusabBinumeyr | Videolar/Slaytlar | 0 | 16 Temmuz 2013 21:58 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|