![]() |
Söyleyemedim... Şiir: Söyleyemedim Yazan ve Yorum: Kaan Emrah ÖZDEMİR [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] son günlerde iyice arttı sensizlik ağrılarım kimseye söyleyemedim sevgimide sancılarımıda sen anlamalıydın tüm duygularımı seni seven bu kalbime sen atmalıydın bir ok yaralamalıydın derinden beni ne yazıkki sende anlamadın kimseye söyleyemedim seni gördüğüm ilk günü kimse bilmedi mektuplarımızı kimse yazamadı bizim hikayemizi söyleyemedim işte anlatamadım her aşkın bir hikayesi vardır bizim hikayemize tanık yoktu ne bir gün elele dolasa bildik ne gözgöze gelebildik biz aşkı en derinden en saf haliyle yaşadık kimseye söyleyemedim aşkımı anlatamadım kimseye söyleyemedim işte kararan günlerimi ağlayan yüzümü sensizlikten yanan yüreğimi gösteremedim dostlarıma çaresizliğimi yorgunluğumu sitemimi anlatamadım derdimi kimseye söyleyemedim söyleyemedim işte şimdi ölüyorum bilmesinler istemem senin yokluğunda öldüğümü bilmesinler seni son bir defa dün gördüğümü elinde başka bir el olduğunu bilmesinler o an kalbime yenik düştüğümü bilmesinler ben söyleyemedim sende söyleme bilmesinler bir yanlızın sensizlikten öldüğünü |
Cevap: Söyleyemedim... (: çooooooook güzel bu yaa abi ArO* |
Cevap: Söyleyemedim... çok anlamlı . paylaşım için çok saol gerçekdn allah razı olsun |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 05:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.