|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 15 Ekim 2008 (21:32), Konuya Son Cevap : 01 Kasım 2013 (17:56). Konuya 17 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Kasım 2008, 09:52 | Mesaj No:11 |
Cvp: Geri Dönemedim Sana (K.Kentli) Sensizlğin sabahındayım şimdi Heryer sensiz heryer karanlık Sanki hiç güneş doğmamış üzerime Hiç gün doğmamış Yüreğim suskun Yüreğim çaresiz ağlıyor bendeki sensizliğe Sensizliğin hasterin sabahındayım şimdi Senden geriye hasretler kalıyor Sonu gelmeyen düşler hulyalar Bir türlü bitmeyen gece bir türlü bitmeyen yol kalıyor senden Hep gün batımları hep karanlıklar Ve sensizliğin sabahındayım şimdi bir boşluk var yüreğimde Sen yoksun diye Şimdi gel gülve aşkınla gönlümü yak muhabbetinle içimi doldur | |
20 Ocak 2009, 11:49 | Mesaj No:12 |
Geri Dönemedim Sana!!! değerli erdem beyazıt anısına *** Belki bağışlamayı seçeceksin belki de ölmeyi Geri dönemedim sana *** Önce ellerimi aldılar olsun, ceplerime martı sesleri doldurmuştum sana gelen yollar vardı bilirdim hangisine yürüdüysem kendime çıktım kalbimi yırttım yüzümü bıraktım vapur banklarında ayakuçlarıma gömdüm kendimi sana peygamber sesi bulup getireceğim demiştim ya belki bağışlamayı seçeceksin beni, belki de ölmeyi geri dönemedim sana... *** ezanlar ne zaman aynı anda okunsa başımı kaldırıp adını fısıldarım kalabalıklar omuzlarımı döver vebalin dibek taşında bilmezsin halbuki o çok sevdiğin kitaplarımızı, saçlarımı ve neşemi çıkardım pazarlara gençliğimi sattıysam da belki bağışlamayı seçeceksin beni, belki de ölmeyi geri dönemedim sana... *** gözlerimden hayata, hayatın en zalim sayfalarına iyiliğin adına seni adaletin adına sevgimizi kazıdım kelimeler ayırdım kendime kitap,kalem,sükut,elem, şiir,ruh,çığlık,nefes iman,rab,tevbe,dua sen ben hicret ve salâ belki bağışlamayı seçeceksin beni, belki de ölmeyi geri dönemedim sana... Kadir... | |
07 Kasım 2009, 18:58 | Mesaj No:14 | |
Durumu: Medine No : 10660 Üyelik T.:
16 Eylül 2009 | RE: Cvp: Geri Dönemedim Sana (K.Kentli) Alıntı:
güzel bir fon eşliğinde seslendirilmesi ne güzel olurdu. Tek kelime ile yalan bilmeyen yürek sesi | |
19 Ocak 2010, 00:01 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: Geri Dönemedim Sana (K.Kentli)
Kadir Bal şiirlerin yüreğinin sesini yansıtıyor teşekkürler.
|
01 Kasım 2013, 17:56 | Mesaj No:18 | |
Durumu: Medine No : 43 Üyelik T.:
03 Temmuz 2007 | Cevap: Cvp: Geri Dönemedim Sana (K.Kentli) Alıntı:
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |