![]() |
Kalp ve beyin arasında sıkışır oldum !!!/medineweb Kalbimle beynimin arasinda sıkışır oldum Dogru yaşamak nede zor oldu Hakkın gösterdigi yolda yürümek Dikenli yollarda yürümekten zor oldu Bildiklerim agır gelir omuzlarım bükülür oldu Tam nefes aldım derken yüregimde sancılar yer buldu Çok sendeler oldum nedir bu hal bilmem Kalbimle beynim arasinda sıkışır oldum Tefekkürle yatagımdan dogrulurken Hüzünle Sevgiliyi s.a.v. anar oldum Yaşantısına bakıp yaşantımdan utanır oldum Kalbimle beynimin arasında dedim ya sıkışır oldum Fakirin zengin gönlüne misafir oldum Edepten yüzüme bile bakmadı Tebessüm çehresiyle şikayetin zerresini bile yaşatmadı Dedim ya kalple beyin arasında sıkışır oldum Yoksulun ayagında yırtık kara lastik Çorapları yamalıklı yanagında bir tebessüm Kendi giydiklerimizden utanır oldum Dedimya nasıl bir hal büsbütün sıkışır oldum Bu can ezik ve mahcup Allahım Yüzüm yok huzurunda durmaya El açıp gönül dolusu yalvarmaya Ama dedim ya büsbütün sıkıstım Sen merhamette yücesin İndir şu kararmış kalplerimize merhamet duygularını Açılsın gönül kapılarimiz paylaşmanın sevgisini lutfet Bizi böyle kalp ve beyin arasinda bırakma Allahım Sevdigin ve hosnut oldugun kullarından eyle.. dua dinlencisi[size=medium][/size] |
Cevap: Kalp ve beyin arasında sıkışır oldum !!! emeğine sağlık kardeşim. |
Bizi böyle kalp ve beyin arasinda bırakma Allah'ım.. |
SAAT: 12:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.