![]() |
Vurdum duymaz insanlar
|
Vurdum duymaz insanlar 2 Sahtekarlık yalanlar İmanları çalanlar Sitemler ve isyanlar Vurdum duymaz insanlar Millet uyutuluyor Gençler saptırılıyor Nefisini avutuyor Vurdum duymaz insanlar Gurur namus satılmış Haya denen kalmamış Yürekler sızlamazmış Vurdum duymaz insanlar AskSairi |
Forumdaki İbrahim İnecik 2 :) Devamını Bekleriz ... |
Vurdum duymaz insanlar 3 Zamanini calarlar Vakti bosa harcarlar Besmelesiz yasarlar Vurdum duymaz insanlar Kimler acmis kim tokmus Bunlar umrunda yokmus Tastanda beter olmus Vurdum duymaz insanlar Bir sürü felaketler Seller ve depremler Bir uyanmak bilmezler Vurdum duymaz insanlar AskSairi |
Cevap: Vurdum duymaz insanlar Alıntı:
güncelleme için teşekkürler ALLAH cc razı olsun bir süre aranıza yoktum siteyle alakalı değil sanal alemde yoktum |
Cevap: Vurdum duymaz insanlar Tekrar HOŞGELDİNİZ o zman şair kardeşim:) selamünaleyküm.... |
Cevap: Vurdum duymaz insanlar Sahtekarlık yalanlar İmanları çalanlar Sitemler ve isyanlar Vurdum duymaz insanlar Millet uyutuluyor Gençler saptırılıyor Nefisini avutuyor Vurdum duymaz insanlar Gurur namus satılmış Haya denen kalmamış Yürekler sızlamazmış Vurdum duymaz insanlar ArO* |
Cevap: Vurdum duymaz insanlar
|
SAAT: 10:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.