|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Emekdar Üye,Açılış Tarihi: 15 Ocak 2008 (23:40), Konuya Son Cevap : 28 Şubat 2008 (22:34). Konuya 24 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Ocak 2008, 11:43 | Mesaj No:11 |
Cvp: Çaya kaç şeker ??
benim aklıma da şekerli bir parça geldi çayımın şekeri gitarımın teli yazımın sıcağı kışımın ocağı denizimin sesi melodimin eseri herşeyimsin sen paylaşımınız çok ğüzel tebrikler | |
20 Ocak 2008, 11:53 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Çaya kaç şeker ??
hımmm.... teşekkür ederiz bülbül kardeş. .hoş safa ediniz aramıza...
|
20 Ocak 2008, 13:07 | Mesaj No:14 |
Cvp: Çaya kaç şeker ?? bülbül hocam Hocam bir gıtarınız eksik
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
27 Şubat 2008, 21:50 | Mesaj No:15 |
Cvp: Çaya kaç şeker ??
gitarım mı? ben cahil zamanlarımda ortaokula giderken istedim ama olmadı iyki de yokmuş bi de o olsa imiş bana hocaa diyolar hocalık edemiyoz zaten adımız sosyetik gitarlı hocayaçıkardı allah korusun dua edin | |
28 Şubat 2008, 11:49 | Mesaj No:16 | |
Cvp: Çaya kaç şeker ?? Alıntı:
ben cahil zamanlarımda ailemin tüm diretmelerine karşın harçlıklarımı biriktirip bir gitar almıştım sonra da alınınca da gitar kursuna gitmeme mani olamadılar .. o zaman cahildik şarkı neyin çalardık.. ama şimdi hoca diyorlar bize gitar hala odamızın bir köşesinde neden ? çünkü artıkın ilahi çalıyoruz da ondan | ||
28 Şubat 2008, 12:30 | Mesaj No:17 |
Cvp: Çaya kaç şeker ?? ben de depresif zamanlarımın birinde inat edip bir gitar almıştım........ [kıl işte, sözde babamdan saklıycam...... [..hadi sakladın.......onunla beraber derse gitmen lazım +her gün çalışman ,,,,,.e tabi babam öğrendi......alınış hikayesini biraz farklı duydu ama öğrendi...... [sırtında koca bir gitar...........başın kapalı.........komik ama zevkli bişey ........ ..tabi sonra bıraktım........şu an dolabımın bir köşesinde yeniden çalınmayı bekliyor........ Ve ben, onu özledim..........yani galiba sanırsam............... | |
28 Şubat 2008, 12:43 | Mesaj No:18 |
Cvp: Çaya kaç şeker ?? vayy be benden ilk başta benim gitarı annannemlerde saklıyordum.. Suç ortağım oydu itiraf ediyorum E sonra foya ortaya çıktı. Ama hallettik Allah'ın izniyle | |
28 Şubat 2008, 13:10 | Mesaj No:19 |
Cvp: Çaya kaç şeker ?? komik ama güsell anılar işte......... aslında ben hayır için almıştım.......dernekte gösteriler tiyatrolar yapıyorduk bayanlara.......arada sırada gitar gerekiyordu...... ..e bize de zaten bahane gerek..... babacık da dernek işin içine girince kızmaz......... öylelik oluverdi işte....... neyse, başlık bir anda itiraf ediyorum köşesine döndü....... | |
28 Şubat 2008, 16:33 | Mesaj No:20 |
Cvp: Çaya kaç şeker ?? ben de hazırlıkta okurken, bir gün merdivenleri çıkıyorum müzik kulağı var, yetenek de var, asi gençlik ateşi de var, ee bu fırsatda kaçmaz hazır kurs da var,bir köşeye ilişmiş ''gitar kursu açılacaktır '' notu dikkatimi çekiyor.. .. zati müziğe meraklıyız o devrelerde.. müzikle yat müzikle kalk.. maşuku tutabilmek imkansız tabi.. ... hamdolsun.. o zaman şerdi ama şimdi hayra tebdil eyledik.. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |