|
Konu Kimliği: Konu Sahibi yasin,Açılış Tarihi: 23 Nisan 2011 (02:49), Konuya Son Cevap : 24 Nisan 2011 (21:55). Konuya 10 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Nisan 2011, 02:49 | Mesaj No:1 |
Söz Gümüş Sükût Altın İmiş! Söz Gümüş Sükût Altın İmiş! Gözyaşlarına boğulur iken sustum Tüm hakaretleri yerken sustum Ciğerparelerim düşman kesilirken sustum Toplum ağzını açmış iken sustum Kusur Müfettişleri ahkâm keser iken sustum Hümeze ehli olanlara karşı sustum Vampirleşenlere karşı sustum Kurbalar’ın kötülüklerine sustum Ayakların baş başların ayak olduğu kesimlere karşı Zulme rıza zulümdür inancı ile dikeldim Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır şiarı ile Susmamak gerektiğine inanarak susmadım Susmak sükût imiş dediler Yıllarca asırlarca susturdular Hakkı haykırmak erdem iken Canlı cenazeye döndürdüler Yaşayan Ölüler...... | |
Konu Sahibi yasin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Söz Gümüş Sükût Altın İmiş! | Şiirler ve Şairler | Medine-web | 10 | 5487 | 23 Nisan 2011 02:49 |
23 Nisan 2011, 13:06 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 458 Üyelik T.:
23 Ekim 2007 | Cevap: Söz Gümüş Sükût Altın İmiş!
Bu durumda susmak marifet yada tevazu değil zillettir. Zillet ise müslümada olmaz
|
23 Nisan 2011, 16:45 | Mesaj No:3 |
Cevap: Söz Gümüş Sükût Altın İmiş!
Sustun ve direndin suskunluğunun kimlere olduğunu az çok vermiş olduğun arapça cümlelerden izah etmişsin yazıklar olsun kendi ayıbını göremeyip başkalarının hayatı ile uğraşan tiplere çünkü biz buyuz biz şuyuz biz ahlaklıyız biz erdemliyiz derler amma ne yazık ki bir kişinin kusurunu görmek için gece gündüz müfettiş kesilirler!
| |
23 Nisan 2011, 19:43 | Mesaj No:4 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Söz Gümüş Sükût Altın İmiş!
haklı iken susmak,hakka haksızlıktır. haksız iken susmak,hakkı kabullenmektir. hem haksız hem haklıyımda direnmek boş tenekeliktir.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
23 Nisan 2011, 19:49 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13038 Üyelik T.:
14 Aralık 2010 | Cevap: Söz Gümüş Sükût Altın İmiş!
__________________ Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli. |
23 Nisan 2011, 20:09 | Mesaj No:6 |
Cevap: Söz Gümüş Sükût Altın İmiş! | |
23 Nisan 2011, 21:57 | Mesaj No:7 |
14 Aralık 2010 | Cevap: Söz Gümüş Sükût Altın İmiş! AHZAP/36- “Allah ve Resulü, bir işe hükmettiği zaman, mü'min olan bir erkek ve mü'min olan bir kadın için o işte kendi isteklerine göre seçme hakkı yoktur. Kim Allah'a ve Resulü'ne isyan ederse, artık gerçekten o, apaçık bir sapıklıkla sapıtmıştır.” ŞİMDİ rasulullah (sav) dinleyelim "Ebu Said el-Hudri'den, Resulullah'ın şöyle dediğini işittim: "Sizden biriniz bir kötülük görürse onu eliyle değiştirsin, şayet buna gücü yetmezse diliyle değiştirsin, ona da gücü yetmezse kalbiyle buğz etsin. Bu ise imanın en zayıfıdır." (Müslim) İşittik ve iman ettik İşte müslümanın ölçüsü bu eğer bunlardan hiç birini yapmıyorsan o zaman o kişi iman ettim iddiasında bulunmazsın. Çünkü müslüman münkere karşı susmaz zalimin yanında yer almaz onun zülmüne göz yummaz.
23 Nisan 2011, 22:21 | Mesaj No:8 |
Cevap: Söz Gümüş Sükût Altın İmiş! Neden sustuğumu izah edeyim .Hakikatleri bilmedikleri ve zanni davrandıkları için sustum en gür sada ile haykırmasınıda bilirim ama ne yazık ki Hümeze ehli haddinden fazla en güzeli bu vasıflara sahip olanlardan uzak durup Allah'a havale etmek hak ile batılın ayrılacağı güne bırakmak. | |
23 Nisan 2011, 23:33 | Mesaj No:9 |
14 Aralık 2010 | Cevap: Söz Gümüş Sükût Altın İmiş! Yasin bey ben o sözleri sizin için söylemedim genel kullandım. Galiba siz yanlış anladınız. Hakkınızı helal edin. Yani o ölçüler hepimiz için geçrlidir.
24 Nisan 2011, 21:36 | Mesaj No:10 |
14 Aralık 2010 | Cevap: Söz Gümüş Sükût Altın İmiş! O halde mesele şu kim zalim kim alim kim mazlum kim zorba kim mümin kim kafir kim hak üzere kim batıl Bu kavramlar günümüzde hep birbirlerine karışıtırılmıştır. Bunların netleşmesi müslümanların ona göre saf tutması gerekmektedir. Günümüzde şirk ve küfür dolu kitaplar yazanlar dahi alimler olarak görülmüş ve onların sözleri adeta kuran sözleri ile yarıştırır hale getirilmiştir. Siz bir ayet yazıyorsunuz bazı insanlar alim dedikleri kişilerin sözlerini bu ayetin karşısına cevap olarak koyuyorlar.
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |