![]() |
Müslüman Kardeşime... Biliyorum... BİLİYORUM Bir şehir biliyorum karanlık Bir şehir biliyorum yalnız, Bir şehir biliyorum, hem yetim hem öksüz Ve bir Filistin biliyorum bunlara sahip eksiksiz. Bir ana biliyorum ta kalbinde feryat koparan, Bir delikanlı biliyorum kalem yerine sapan tutan, Bir çocuk biliyorum koca panzerin altında kalan, Bir bacı biliyorum duvağı açılmadan kanlanan. Bir duygu biliyorum Filistin için hissedilmeyen, Bu duygu ki adı merhamet, Uyan Müslüman nedir bu gaflet? ----------------------------------------- MÜSLÜMAN KARDEŞİM’E Kardeşlerim! Kardeşlerim! Nerdesiniz? Görmüyor musunuz halimizi? Feryatlarımızı işitmiyor musunuz? Yoksa gözlerinize perde mi çekildi? Sağır mı oldunuz? Benim! Filistinli kardeşiniz Hani inananlar kardeşti? Efendimizi de mi işitmez oldunuz? Onun sözlerini de mi umursamaz oldunuz? Kardeşlerim uyanın! Nasıl bir gaflet uykusundasınız? Ensar muhacire öyle mi yapıyordu? Gör halimizi ya Rab Gör ki; ensar kardeşlerimin de yüreklerine dokunsun. Zalimlerin yalancı yüzüne inanmasın, Siyon’un kuklası olmasın. Kübra Ceylan |
SAAT: 01:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.