![]() |
Elime bir taş ver Allahım! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Elime bir taş ver Allahım! Utanıyorum Çocukluğumdan beri Ne zaman bir haksızlık bir zulüm görsem Sorumluluğumun farkına varıp utanıyorum Bu sefer bir Mısır utancı Mısır’da akan kanın utancı Bir şey yapamamanın çaresizliği Gelip eziyor zavallı ruhumu Çocuklarıma gülümserken onları öpüp koklarken Bardağa doldurulan çayın buğusu ve güzel kokusu Sevincime bir utanç katıyor Bu mu yapabileceğim Allahım? Korkuyla ve acıyla seyretmek Hayır vallahi Oturup feryat edercesine ağlayamadım Efendimiz gibi güzel dualar edemedim Herşeyim kırık dökük eksik yarım yamalak Meydanlara koşacak cengaver de olamadım Elime bir taş ver Allahım! Kelimeler yetmiyor bana Elime bir kor koydun Bir mancınık da istiyorum Düşmana ve işbirlikçilerine fırlatayım Senin herşeye gücün yeter Senin zamanı ve mekanı dürmeye Zalimleri kahrü perişan eylemeye Gücün yeter Kardeşlerimin kanı akıtılıyorken Küffarın bitmeyen bu kuşatması Bu demokratik saldırısı sürüyorken Fitne ateşi canımı yakıyor Başıma ağrılar saplanıyor Tedirginim kızgınım öfkeliyim Yeter mi Allahım? Yetmiyor Allahım günahların kararttığı kalbimin figanı Sen mermamet buyur inayetinle yardımınla Zulme direnen kardeşlerimin kanıyla yıkanmış Bizi utançtan ağlatan sana uzanmış o elleri Tut Allahım! Mustafa Nezihi Pesen populistkultur.com |
Cevap: Elime bir taş ver Allahım! Yaşadığımız çaresizlik bu kadar açık anlatılabilirdi...yazar yüreğimizdeki acıları açığa vurmuş yazarın yüreğine sağlık, paylaşımınız için tşkler. |
Cevap: Elime bir taş ver Allahım! :((( utanıyoruz Allahım utanıyoruz:( |
Cevap: Elime bir taş ver Allahım! Allah razı olsun hocam... |
SAAT: 03:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.