![]() |
****Şehadet'iM**** *********ŞEHADETİM********* Hep qözlüyorum seni seher vaktinde, Belki çıkıverip qelirsin diye, Umutluyum belki qülersin qÖzLerime, çünkü seni hep dile qetiyorum SECDELERDE... Ansızın çıkıverip qelsen ŞEHADETİM, Seni bekleyen bu YARALI YÜREqİm, SEVDaLI sana bu KaLbİm, Nerdesin qel ey kutlu ŞEHADETİM... Hep AqLıyorum durmadan, BekLiyorum hİç Bıkmadan, VUSLAT İstiyorum Bir yanDan, Nerdesin qel ey kutLu ŞEHADETİM... ///VuSL@T_üL $éH@DéT/// YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..İYİ KÖTÜ FARKETMEZ :) |
Cevap: ****Şehadet'iM**** güzel olmuş,, sen mi,yazdın,,, şehadet bildiğimiz biçimde mi,, cihadı şehadet |
Cevap: ****Şehadet'iM**** Emeğine sağlık kardesim buda benden olsun. Dağlardaki sewdaya koşup sen geldin İlahi yolda fedayım dedin Kafir kusunca pis kinini Tekir bölgesinde Yollara düştün Dirliş Muştusu seninle yandı Alevi yakı kafirin sinesini En büyük Amelin Cihaddı senin Konusmasan bile teblig etdin Mektubunda annene söz ver demişsin Şehid düşersem Ağlama Anne Haykır zulüm ,acı var olduça Binlerce farugum Kurana feda olsun Ah Anne can Annem Ağlama Annem Oğlun şehid olsun diye dua ET.. Ah Anne can Annem Ağlama Annem Oğlun şehid olsun diye dua ET.. Nazik bedeninDüştüğü toprağa Kafirler üşüştüler başına senin Rabbine duanda niyazın buydu Kimse tanımasın diye beni. İşte bak farugum kesildi heryerin Derdinya ne dilim nede elim Rabbine söz verenlerdendin Turabın icnde bir ah etdin.. Tekir bölgesinde selamlar etdik Şehadetin kutlu olsun ey yiğidim benim Özlediğin hattaba gidiyorsun Cenneti alada yoldaşın olsun.. eRkam_turabii 02.06.2011 04:00 |
Cevap: ****Şehadet'iM**** Evet Ablam... ALLAH razı olsun RAHMAN sizden de razi olsun Abi... |
Cevap: ****Şehadet'iM**** hayırlı olsun dizelerin inşallah hep hayırlı güzel yazılar yazmanı Rabbim nasip etsin inşallah,,,, :-) |
Cevap: ****Şehadet'iM**** RABBIM senden Razi Olsun Ablam Bayadir Başlamıştım Bu şiiri Çoktan Yazmışım yani :) |
Cevap: ****Şehadet'iM**** Alıntı:
|
Cevap: ****Şehadet'iM**** ALLAH razi olsun :) |
SAAT: 06:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.