|
Konu Kimliği: Konu Sahibi medinelii,Açılış Tarihi: 27 Mayıs 2008 (02:18), Konuya Son Cevap : 03 Temmuz 2024 (20:05). Konuya 48 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Mayıs 2008, 02:18 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | SeRiN VeDa.... SeRiN VeDa.... SERİN VEDA Soğuktu hava yine… Yarım kalan vedaların serinliği gibi. Kim derdi; Güneş doğarda, artık ısıtmaz olur gönlümü Kim derdi? Ey yar! Ey düşünülen! Ey sevgili! Senden sonra on dört asır geçti, On dört asır boyunca doğdu güneş! Ama ısıtmadı gönlümüzü… Senin sevginin yakıcı ateşinden uzakken, Güneşi neylerim sensiz nefes alırken? On dört asır geçti ey gönlümün sultanı… Medine öksüz, Mekke yetim, Ben öksüz, ümmet yetim… Ağlıyor gök kubbe, yanıyor arş-ı âlem, Yok, bu yaraya merhem! Ey rabbimden efendime ayet getiren! Ey Cebrail! Ümmetinden selam götür sevgilimize, Söyle, söyle ümmetim dediği gibi, Bizde Muhammed’im diye yanıyoruz… Rabbim makam-ı cenneti şereflendirsin efendimizle… Serin ve yarımdı veda edişin, On dört asırdır efendim, sönmedi aşk ateşin… EFENDİME… (medineli..) |
Konu Sahibi medinelii 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
nişan sohbetimde anlatılan örnek hadıse | Serbest Kürsü | sevginin_bedeli | 20 | 10386 | 14 Ekim 2009 15:31 |
huzzam yayında | Serbest Kürsü | medinelii | 6 | 2485 | 12 Ekim 2009 21:59 |
Ve RABBİM.... | Allah(c.c) | su damlası | 9 | 3069 | 10 Şubat 2009 01:47 |
efsunlu.... | Makale ve Köşe Yazıları | medinelii | 0 | 1658 | 08 Şubat 2009 21:51 |
bu hayata çıplak gözle bakılmaz(mış) | Makale ve Köşe Yazıları | KARAKÖSE | 1 | 1951 | 08 Şubat 2009 21:47 |
27 Mayıs 2008, 02:23 | Mesaj No:2 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: MeDiNeLi'Den YÜZLEŞME… Rabbim kalbimin acısı artık iyice arttı… Dayanma gücüm limitini doldurmak üzere, Bazen sadece başkalaştığımı düşünüyorum Elimde soluğumda bana dair hiçbir şey göremiyorum Sana layık zaten olamam kurtuluş sansım hiç yok! Öyle suçluyum ki öyle sessiz ki yaşadığım fırtına… Kendimi varış noktasına yakın hissediyorum İnşallah kutsal topraklarda son bulur maratonum… Kur an sesiyle… Mutluluk gözyaşlarıyla… Sana kavuşurum Allah’ım… Düşünüyorum da içimi kaplayan hüznün, Aslında beni ayakta tuttuğunu fark ediyorum Yaşadığım sisli duyguların sebebi bu hüzün oluyor bir anda… Sana aşkımın hediyesi gözyaşlarım aslında, Acizliğimi, yetersizliğimi ve çaresizliğimi anlatıyor… Elimde sana sunacağım hiçbir saflık bırakmadım Allah’ım… Dua edecek yüz bırakmadım kendimde… Sana yanan, senin için yanan bir aciz var Allah’ım Bu yalvarışlar yalnız sana… Bu pişmanlık kulluğumu yerine getiremediğime dair… Her anışımda seni bir kez daha titriyorum günahlarım karşısında Oysa hiç akıl edememiştim hesabı… Acıların kanayan en büyük yarası olan azabı… Kabrin derindeki soğuk bakışını… Korkmamak mümkün mü? Bu kadar nimetin şükrüne tembellik etmek, Vefasızlık edip, bu huzurdan ruhu mahrum etmek… RABBİM! Utanıyorum ve utancımdan ağlıyorum… Gözyaşlarım sana kul olamadığımdan… Elimde sana vereceğim hiçbir şey yok! Sen SAMETSİN… Sen RAHMANSIN… Sen merhamet edensin… Sana sığınıyorum Allah’ım Çarem sensin! Devam sensin! Öncem sonram sensin! Af diliyorum yaradanım! Şüphesiz sen affedicisin… (medinelii) |
27 Mayıs 2008, 02:24 | Mesaj No:3 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: MeDiNeLi'Den Gitmeseniz olmaz mı? Kalsanız, gitmeseniz olmaz mı? Kalbimin en ücra noktasında Susuzum, açım, sevgisiz birde… Bir gelseniz, Geleceğiniz günü hayal eder Gurbette olsam bile sıla oluverirdi gelişiniz, Anne babasız kalmamış gibi, Sıcak bir yuvada sizi bekler bulurdum kendimi… Ve geldiniz. Susuz kalmış bir toprağa Adımlarınızla su verdiniz Tıpkı hayal ettiğim gibi oldu Gurbetim sılaya dönüştü efendim. Açlığım gidiverdi gülümseyişinizde Sevgisiz bir kalbin eseri kalmadı içimde Gitmeseniz, kalsanız olmaz mı? Yapayalnız kalmışken bulmuştunuz beni Son dalım kırılıyordu ki Tutuverdiniz elimden Artık dualarım rabbime giderken Sizden geçiyordu, susuyordum, Siz geliyordunuz… Önümden ruhumu arkanıza alarak ilerliyordunuz İlk kez acı hissetmiyordum Bu kocaman şehirde nefes almanız bile yetiyordu. Efendim Kalsanız, gitmeseniz olmaz mı? Ya da beni de alın yanınıza Evinizde değil kapınızda kalsam bile yeter bana Kalsanız, gitmeseniz olmaz mı? Kızınız,medineli.. |
27 Mayıs 2008, 02:29 | Mesaj No:5 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: MeDiNeLi'Den belkıde... gecenin gozyaslarıdır suan yureklere dolan bı okadar hasret duyanların secde feryatlarıdır.... |
27 Mayıs 2008, 02:33 | Mesaj No:6 |
Cvp: MeDiNeLi'Den ZİNDAN MUMU sehere dek, ey mum, başucumdaki bu gece Allah için uyanık ol hüznün gölgesi gönle çöktü ansızın bu gece acı bana hüzünlen. umut arzum kana bulandı hüzün okları öylece gönle saplandı hayatın bu sarhoş denizinde umut gemim karaya oturdu. ah! Dostlar yetişin feryadıma ölüm yetişecek feryadıma bu gece yoksa korkarım canımdan da öte şu şirin, yoldan ben ölümün tuzağına düşünce yetişir. ey mumum! Kes ağlamayı inlemeyi yaralı gönlüme tuz serpme artık önümde hikayesi gönül güçsüzlüğünün bundan fazlasını söyleme sus artık. ey karanlık gecelerin munisi! Senden başka benim için bir dost kalmadı artık dünyada şu dostların hepsinden ölümle görüşmekten başka kimseyle bir görüşme ümidim kalmadı. yoldaşım, munisim, mumum benim bu dünyadan hüzünlenen nerede senden başka? bu vahşet çölünde doğur ölümü Vay bana, vay bana dost nerede? bu zindanda, ben bu gece, mumum benim el yıkayacağım bu hayattan yarın kırıncaya kadar arslanlar gibi hayatın zincirlerini milletin (Ali Şeriati)
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
27 Mayıs 2008, 02:36 | Mesaj No:7 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: MeDiNeLi'Den hak teala umut zincirlerini taksında boyna bu dunyada onun için varım eger onun için varsam her imtihanın ıpını çekmeye hazırım... |
27 Mayıs 2008, 02:46 | Mesaj No:8 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: MeDiNeLi'Den rabbim razı olsun sendende verda naz edıtorum, dikkat edip okummusn onure ettın benı.. kevır kardesim eserınızle, acız kalemımı hatırlattınız, çok gusel bır şiir. tskler... |
27 Mayıs 2008, 02:49 | Mesaj No:9 |
Cvp: MeDiNeLi'Den
Eyvallah medineli kardeş. islam mumu gecelerinize ışık saçsın
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (0 Üye ve 10 Misafir) | |