|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 20 Eylül 2008 (19:14), Konuya Son Cevap : 18 Mayıs 2021 (01:15). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Eylül 2008, 11:25 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Biz Bir Halkı Unuttuk Sevgilim...(K.Kentli)
Şiirin hikayeside en az şiir kadar ilgi çekici... Kalemine sağlık Kayıpkentli hikayeyi bizlerle paylaştığın için teşekkürler... |
24 Eylül 2008, 12:09 | Mesaj No:12 |
Cvp: Biz Bir Halkı Unuttuk Sevgilim...(K.Kentli) İnanıyorum ki: Allah'ın katındaki sicilimizle, Tağutların yanındaki Sicilimiz ters orantılıdır. Eğer, Tağutların, yanındaki sicilimiz temiz ve kirlenmemiş ise, Allah'ın katındaki sicilimiz kirlenmiş demektir... Allah'ın katına temiz bir sicil ile çıkabilmemiz için, Tağutların tuttuğu sicilimizin kirlenmesi gerekir. Mutlaka kirlenmesi gerekir. Yoksa biz kirleneceğiz... İnsanlığın kılavuzu Kur'an-ı Kerim'dir. Eğer sen bu kılavuzu değil de kapitalizmi, faşizmi, komünizmi ve diğer izimleri kılavuz kabul edersen ki bunlar piyasadaki sahte kılavuzlardır. Ebediyen mutlu olamazsın. Bu gün, halkımızın ve insanlığın gözyaşları ve sömürülmeleri, bu yanlış kılavuzlara göre hareket etmelerinden dolayıdır. Ama sen bu sahte kılavuzlardan birini kabul edersen, sonra; namaz kılsan da oruç tutsan da hacca gitsen de ve kimliğin de altın harflerle İslam yazılsa da sen Allah'ın dininde değil de kralın dinindesin. Ne zaman ki, İyyake Nabüdü Ve İyyake Nestein sırrına dönersen yüzünü,işte o vakit başeğmek için başkaldırmaya başlarsın bu izm’lere ve ideolojilere.. Çok değerli SİNA ablamızın bir sözü vardı, MSN.sine büyük puntolarla yazdığı: ÖNCE İNSAN OLUN, SONRA İSLAMA BAKARSINIZ... Ne dersin Kayıp ; İnsanlıktan nasibini alamamış aşkların, izm’lerin, velhasılı kelam RABLER HEGAMONYASININ içinde kaybolup da İHSAN olmak mümkün mü ??? | |
18 Mayıs 2009, 21:21 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | RE: Biz Bir Halkı Unuttuk Sevgilim...(K.Kentli)
Kayıpkentli Kardeşim aynen dediğin gibi oluyor ancak bu kdr guzel anlatılabilirdi ALLAH RAZI OLSUN eminim bazılarının duygularına tercuman oldun
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
19 Mayıs 2018, 03:25 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Ah Rabbim! Şöyle olacakmış, böyle olacakmış... Olur... o da geçer! Acılar sürmezmiş; zaman en güzel çareymiş; unuturmuşum!? Ya zamanın kapılarını hiç çalmadığı acılar...? ( Zaman sadece alışmayı öğretiyor Kim hatırladıklarını unutabilmiş ki? ) Ah Mersin! Ah Mersin! Ah Mersin! Denizlerine gözyaşı nehirlerimi bağladığımı biliyorsun değil mi? Ah Mersin! Senin denizinde tuz; benim gözlerimde suskunluk... -Zaman! Nereye gidiyorsun böyle? Ey Sübhân! Nerdeyim ben? Kim bunlar? Kalbimi çevir Sübhân Geceme ve gündüzüme hükmet, rüyalarıma sahip çık Beni aklımla ve yüreğimle kuşat Aklımla, bilgimle, hikmetimle, inancımla, sevgimle,cesaretimle ve gayretimle Bir şeyler yaptır bana. Alıntı...
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
18 Mayıs 2021, 01:15 | Mesaj No:15 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |