![]() |
küçük mutluluklar.... Küçük derelerdir büyük nehirleri oluşturan Küçük mutluluklar, küçük, küçücük derelerdir Büyük nehri ararken üzerinden atladığın Arkana dönüp de bakmadığın Küçük mutluluklar Çıtır çıtır Kızılay simitidir, çayın yanında Aniden radyoda karşına çıkan şarkı Kar yağınca tatil olan okul Başarılı bir rejimin birinci günü Sokakta sevebildiğin kedi Yürüyen güvercinin kafası Tenekedeki fesleğen Kurumuş çamaşırlar, bir kış ikindisi Geri gelen elektrik Babanın hikayeleri Annenin yemeği Tamir ettiğin alet Yeşil tişörtün, yatarken giydiğin Bir dostun başarısı, neler çektiğini bildiğin Elini sımsıkı tutan minik el Dudağında ıslık yürüdüğün yol Birden çıktığın yolculuk Sana açılan kapılar Sana kapıyı açanlar Hoş gelenler Hoş buldukların Yalnız kalabilmek - dilediğinde Kavuşabilmek - özlediğinde . . . (Gerisini ve milyonlarca satırı boş bırakıyorum; kendi küçük mutluluklarını yazmanız, bundan da küçücük bir mutluluk duymanız dileğiyle...) |
Cvp: küçük mutluluklar.... en büyük küçük mutluluğum.; Kışın akşam üzeri usul usul kar yağarken sokak lambalarının altından yanlız başıma geçmek ve genelde bu durumda aklıma gelen kar ülkelerinin edebiyatı. |
Cvp: küçük mutluluklar.... Benim küçük mutlulugum içtigim 1 bardak çaydadır içemedigim zaman mutsuz oluyorum çünkü |
Cvp: küçük mutluluklar.... benim küçük mutlulugum yazın yagan yagmurun altında iliklerine kadar ıslanmak |
Cvp: küçük mutluluklar.... benim en son küçük mutluluğum, balkonda saksının içinde yetiştirdiğim dometese bakmak, büyümesini seyretmek, ona ablalık yapmaktı:) maalesef kızarmadan koptu:( |
Cvp: küçük mutluluklar.... canın sağolsun ablam yerine yenisini dikersin |
Cvp: küçük mutluluklar.... Sevgidir mutluluk , karşılıksız ve çıkarsız sevgi...Aşktır bazende...birine yürekten bağlanmaktır...Değer vermesini bilmektir mutluluk...sevilmeden de sevebilmektir mutluluk...sevdiklerin bir gün hayatından gitmeden kıymetini bilmektir...Seni seviyorum diyebilmektir...Annenin yavrusuna duasıdır kimi zaman...sevgiliye duyulan özlemdir bazende , en karşılıksız ve en çıkarsız...Dua etmektir mutluluk...duada ölçülemeyecek güç saklı olduğunu bilmek ve sığınmaktır Allah'a...hayatı bütün olumsuzluklarına rağmen sevebilmektir arsızca...sorgulamadan yaşamaktır kaderini...olacağı varmış deyip gülümsemektir geleceğe... |
Cvp: küçük mutluluklar.... Paylaşmaktır mutluluk... hayatı , sevgiyi ve bazende küçük bir çikolatayı paylaşmak... kurumuş sonbahar yapraklarına basarken çıkan hışırtıyı duyabilmektir mutluluk... ayrıntıların farkına varabilmektir... yağmurun yağışını izlemektir pencerende , elinde kahven... |
Cvp: küçük mutluluklar.... en sevdiğin şarkıya eşlik etmektir mutluluk... bazende bağıra çağıra şarkı söylemektir , sesinin ne kadar kötü olduğunu söyleyenlere inat... kimsenin elini daldırmadığı kocaman bir paket cipsi tek başına yiyebilmektir mutluluk.. kalori hesabı yapmadan dilediğini mideye indirmektir... |
Cvp: küçük mutluluklar.... Hayatımızdaki o önemsiz sandığımız küçücük ayrıntıların farkına varmaktır mutluluk... mutluluk ayrıntılarda gizlidir...Ayrıntılarda hayatın içindedir... |
SAAT: 19:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.