|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Aysima,Açılış Tarihi: 05 Kasım 2008 (16:27), Konuya Son Cevap : 23 Temmuz 2023 (13:30). Konuya 24 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Mayıs 2009, 20:21 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | RE: Sustum!
Bazı durumlarda karsıdakıne hiç bir şey sölememek cevap oluyor adeta o konusur konuşur ve sen hiç bir şey sölemeden çekıp gidersin ve giderken cevap versene ne susuyorsun dediğinde susmam sana cevap olsun dersin sinirden çatlar
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
19 Mayıs 2009, 18:01 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: Sustum!
UNUTMA BACIM Dinler misin sana etsem nasihat, Bakmalı ufuğa gözün ha bacım... Dedikodu denen şeyi çöpe at, Kaçmalı fesattan özün ha bacım... Gelirse de korkma üstüne duman, Tükendim deme de, sakın ha aman, Gereksiz sözlere harcama zaman, Yerinde mi tadın tuzun ha bacım... Allahtan ümidi kesmek yakışmaz, Haksızlık uğruna susmak yakışmaz, Müslümansın şükür küsmek yakışmaz, Daima erisin buzun ha bacım... Deme ki, kahırı çekilmez meğer, Bir tutam hoşgörü herşeye değer, Girmek istiyorsan cennete eğer, Koşsun hakka doğru izin ha bacım... Çok olsa da elemlerin derini, Kaybetme sözünden sözün erini, Türküne sahip çık, koru yerini, Namusun olmuştur sazın ha bacım... ... |
09 Ocak 2012, 17:09 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Sustum....
SUSTUM... ÇÜNKÜ KALBİM ACIYOR Sustum! Ne kadar susulacaksa o kadar sustum! kendimle konuşuyorum şimdi yalnız... yalnız yüreğimle dokunuyorum sesime kimse duymuyor... sustum! sustu dudağımdaki şarkı, gözlerimdeki şiir yaraları yalayan rüzgar sokaklarında kahrolduğum şehir gözlerim konuşuyor yalnız sustum! bin ah sürüp dudaklarıma ne kadar susulacaksa o kadar sustum! sustu benimle deniz, sustu deli dalgalar, sustu martılar... umutlarımı sarıp rüzgarlara uzaklara savuruyorum her gece yıldız yapıp serpiyorum gökyüzü Sustum! tuz basıp yaralarıma! sustum içinde volkanlar taşıyan bir derviş gibi yaslanıp yalnızlığın duvarına gül döküp kalabalıklara kimsesiz geziyorum gönül ülkemi her gece kimse bilmiyor.. kimse görmüyor sustum! sustu benimle gök, sustu dağ, sustu toprak acılar konuşuyor şimdi yalnız yaralı gönlümün sızıları konuşuyor tutup öldürüyorum içimdeki sevdaları bir bir atıyorum uçurumlardan kimse hissetmiyor... saçlarını kokluyorum rüzgarların dudaklarından öpüyorum hayatı içimde incecik bir sevgi ürperiyor sarı hüzünler dökülüyor gönül bahçeme gelmiyor beklediğim bahar yaralar merhem tutmuyor gözyaşı olup dökülüyorum kaldırımlara mendil silmiyor yağmur dinmiyor sevdiğim bilmiyor... sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu zaman sustum yalnız gözlerimle dokunuyorum hayata kimse anlamıyor... sustum! ey beşiğini sallayıp boğduğum hayat kucağımda büyütüp öldürdüğüm sevgi yaralar merhem tutmuyor geceler avutmuyor ben sustum acılarım konuşuyor yalnız... ben sustum! susmuyor yüreğimi kavuran kasırga pencereme vuran yağmur damlaları susmuyor her gece dışarda inleyen rüzgar gelmiyor bahar kuşlar sevinmiyor yıldızlar küs ay üzgün güneş doğmuyor acılar dinmiyor içimde binlerce şiir kanıyor her gece kimse bilmiyor... sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu hayat sustu zaman acılar konuşuyor yalnız acılarım konuşuyor kimse duymuyor... duymuyor... duymuyor... duymu... duy...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
09 Ocak 2012, 19:50 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Sustum....
emeğine sağlık insanı dibe vuran bir şiir
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
09 Ocak 2012, 20:12 | Mesaj No:18 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Sustum....
evet can sanki beni anlatıyo seninde okuyan gözlerine sağlık bacım
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
09 Şubat 2012, 13:42 | Mesaj No:20 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Sustum.... Dilsiz değildir suskunluk, çok şey anlatır anlayana... Kelimelerin anlatamadıklarını haykırır aslında... Bir kaçış değildir suskunluk, bir bakıştan çok daha fazlasıdır... Sessiz çığlıkların bir adım ötesidir... Hayata olan öfken, insanlara olan kırgınlığın, ve daha nicesi saklıdır içinde sukunetin.. Rest çekmenin ''Asıl' halidir anlayana SUSKUNLUK.. Sustum ! Suskunluğum, Susturana Armağan Olsun
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |