|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TufeyL,Açılış Tarihi: 18 Eylül 2007 (16:24), Konuya Son Cevap : 10 Mayıs 2024 (20:18). Konuya 35 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
14 Nisan 2010, 23:03 | Mesaj No:31 |
RE: İlişmeyin Suskunluğuma... Gülün yanağında göz izleri,dudağında pişmanlık serzenişleri…ilişmeyin yarama!aşk kaydındayım henüz…mevlevi ayinlerden kopup geliyor ‘hû’,yerleşiyor aşk’ın nefesine!gül alıyor guslünü yangının çiğ tanesiyle.haydi ey gül,kurulan ve giy al fistanını!(rahman boyasıdır bu,silemez gözyaşı.)süleyman anlıyor bülbülün ağıdındaki mor nağmeyi.bülbülün ezberinde ibrahim duası:’’hasbiyallah ve ni’mel vekil!’’ son ayeti indi aşk’ın efendiler! derlemeye ömer gerek! | |
19 Mayıs 2018, 03:00 | Mesaj No:32 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Hep ‘O günü’ bekledi yüreğim. ‘O gün’ geldiğinde ben de güleceğim sandım, yanıldım… Halbuki nerden bilirdim, beklenen gelmez, kapı çalınmazmış. Nerden bilirdim, sallanan el geri gelmezmiş. Aldandım yalanlara, sert esen rüzgarda kırıldım. İyileştirmedi yaralarıma sürülen merhemler. O yüzden dedim ya ilişmeyin bana, Bırakın yaralarımla. Hem iyiyim ben soranlara… Dedim ya, hüznüm mizacım benim, doğuştan. Dedim ya… ‘O gün’ beklendiğinden… Alıntı...
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
15 Temmuz 2021, 01:06 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Öyle çok özledim ki En sevgili’nin en çok sevdiği yerde durmayı Öyle çok hasretim ki En sevgili’nin en çok sevildiği halde olmayı..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
04 Kasım 2022, 11:40 | Mesaj No:34 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Yıllardır bilip tanıdığın, yanlış şehirde, doğru otobüse binip, yanlış durakta indiğini fark ettiğinde yürümek zorunda kalmış gibi, geçte olsa gitsem diyorum... Ve senden daha değersiz olan anlamsız şeylerin bekçiliğini bırakıp, ayağını acıtan ayakkabılara, sıcağa, fırtınaya rağmen ne varsa yakıp yıkıp ardına bakmadan yürümek gibi... Gitsem diyorum, biraz ölsem...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
03 Eylül 2023, 20:47 | Mesaj No:35 |
18 Aralık 2010 | ve kaleme sükut düşer gülüm sensizliğin mürekkebinde ve kalemde hükümde biter sessizliğin deminde.... katmer olmuş yüreğin umut ettiğin gözlerinden engin bitmedi gitti vuslat derdi güll kokardı gam dolu yüreğin... sükut kaleme kelepçe yüreği viran bahçe sanki halepçe
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
10 Mayıs 2024, 20:18 | Mesaj No:36 |
18 Aralık 2010 | susmalıyım diyorum ağlıyorum susmalıyım diyorum susamıyorum