![]() |
Cvp: din nedir?(herkesin din anlayışına dair yorumlar bekliyorum) doğru söylüyorsunuz ben herkesin kendine göre bir tanımını ,yorumunu istemiştim. |
Cvp: din nedir?(herkesin din anlayışına dair yorumlar bekliyorum) Tanış, Bi sürü din var, hepsi İMAN mı ediyor :))) Geniş düşündüğüm için yazdım tanış beyefendi kardeşim :))))) |
Cvp: din nedir?(herkesin din anlayışına dair yorumlar bekliyorum) bu arada şunu söylemek istiyorum: üstad mevdudi nin Kuranda 4 terim adlı bir çalışması mevcut. Din, Rab, İlah, ibadet... okuyup istifade etmekte fayda vardır. kalınca bir kitap olmayıp risale biçimindedir. |
Cvp: din nedir?(herkesin din anlayışına dair yorumlar bekliyorum) Alıntı:
Evet Muhteşem bir çalışmadır, bizzat bu kitabı MEDİNEWEB KİTAP OKUMA PROGRAMI düzenlediğimde koydum, okumanızı tavsiye ederim.. Selametle... |
Tüm dinler iman eder mi peki ? |
Cvp: din nedir?(herkesin din anlayışına dair yorumlar bekliyorum) elbette iman eder..ama neye ? hakka da iman var batıla da !!! unutma..hakka da itaat var batılada..işte imtihanın sırrı da burda |
|
Cvp: din nedir?(herkesin din anlayışına dair yorumlar bekliyorum) DİNİM; BENİM, YAŞAYIŞIMIN, DAVRANIŞIMIN, BENLİĞİMİN, VARLĞIMIN VE TÜM AZALARIMIN KULLANMA KLAVUZUDUR. BANA DER Kİ KARDEŞİM ŞÖYLE YAPARSAN -ŞÖYLE OLUR, BÖYLE YAPARSAN BÖYLE OLUR ! O BENİM FITRAT YASAMDIR . BANA YAKIŞAN EN GÜZELİM YASADIR. BEN BİR CİHAZIM. BELKİ DE BU DÜNYADAKİ EN KARMAŞIK, EN AKIL ALMAZ CİHAZ . VE BENCE BİR CİHAZI EN İYİ BİLEN ONU İCAD EDENDİR. BENİ DE İCAD EDEN RABBİM OLDUĞUNA GÖRE O HER ŞEYİ BENDEN ÇOK DAHA İYİ BİLENDİR. İSA ELEYHİS SELAMIN BİR DUASI; RABBİM BİZLERİ KENDİ ÖĞÜTLERİNİ TUTUP TA ÖLDÜĞÜNDE RUHUNU EN GÜZEL ŞEKİLDE TESLİM EDEN KULLARINDA EYLESİN. AMİN. |
SAAT: 00:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.