![]() |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi aslı adres değişikliğini kendi öğrenci sayfandan yapabilirsin büroya gitmeye gerek yok sınav için birşey gerekseydi söylerlerdi ben de tam bilmiyorum ama büt sınavından 1 hafta önce giriş belgesini kendi öğrenci sayfanızxdan alabilirsiniz diye mesaj gelir diye düşünüyorum yine de büroya sor emin ol |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi Alıntı:
|
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi yanlışlık mı oldu acaba |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi anlamadım ki moralim bozuldu ya |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi arkadaşlar kayıt gerekiyormu bütünlemeye girmek için düşünceli000 |
|
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi arkadaşlar açıköğretim bürosunu aradım bütünleme varmış güz dönemi dersleri için 8-9 eylül bahar dönemi dersleri için 13-14 ekin de olacakmış sınavlar |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi hayırlısıyla bütünlemeye kalan tüm arkadaşlar derslerinden geçerler |
sizin hangi dersiniz kaldi? bu arada Allah razi olsun bayabi calismalariniz var sitedeArO* |
Cevap: kredili sisteme bütünleme hakkı getirildi mi arkadaşlar bütünlmeyle ilgili herşeyi acıkögretim .sözel.org dan takib edebilirsiniz ayrıca hangi derslerden sınav olcaksak cumaya kadar sisteme koycaklarmış |
SAAT: 09:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.