|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mahru,Açılış Tarihi: 24 Şubat 2013 (13:40), Konuya Son Cevap : 26 Şubat 2013 (16:08). Konuya 23 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: ![]() |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | ![]()
elinde bi baltayla insana benzettiğin bi agacı budayan birini yap...yarışmayı yapanlar bu resmin manasını öğrenmek içinde olsa seni birinci ilan ederler ve sana bunun manasını sorunca,bana sor ben cevap veririm o zaman...inan birinci olmak istiyorsan böyle bi resim yap.....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 22196 Üyelik T.:
30 Kasım 2012 | ![]()
tmm ozaman dediğini yapacağım teşekkrler ![]()
__________________ duygular gereksiz olsaydı ALLAH başta yaradmazdı |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
27Haziran 2011 | ![]() ![]()
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]()
mahru kardeşim sen burdaki abilerine ablalarına bakma ![]() arkadaşalr mahru henüz yaşça küçük bir kardeşimiz ve okullu bu şekilde kardeşimiz etkilenirse okulunda sıkıntı çeker..güzel kardeşim sen büyüyünceye kadar okulda burdaki yazılanları uygulama büyüyünce herşeyi anlarsın ![]() ![]() sen ne biliyorsan onu yap,öğretmenlerinle okulunla problem olacak birşey yapma..katılma derim ama katılmak zorundaysan burdaki abileririn ablanın dediklerini oku ama anlama şimdilik ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
30 Kasım 2012 | ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
30 Kasım 2012 | ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:17 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]() Alıntı:
uyma bilinmez abine ![]() senin için mancınık töreni yaparlar haberin olsun ![]()
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
30 Kasım 2012 | ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
Durumu: ![]() Medine No : 20148 Üyelik T.:
07 Eylül 2012 | ![]()
neden bu duruma geldi olay cok sasırdım... ne demeye calıstınız
__________________ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:20 | |
27Haziran 2011 | ![]() Alıntı:
Tamamen katılıyorum size abi ![]()
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
“Oy Vermeyinde/Koy Mu Verin Diyeyim:” | kamer34 | Tevhid Ve Şirk Konuları | 28 | 18 Ocak 2021 13:25 |
Bu Doktora Kulak Verin | FECR | Spor/ | 0 | 20 Eylül 2019 12:45 |
Bu Tesettürler, Bana Bakma Demiyor, Bana Bak Diyor! | FECR | Tesettür Konuları | 1 | 05 Mart 2018 22:55 |
kadına anneliğini geri verin | Nesli_Nur | İslamda Kadın ve Erkek | 2 | 13 Ocak 2013 02:58 |
Suç İşleyen Çocuğunuza Ödül Verin | İmamHüseyin | Çocuk ve Aile Sağlığı | 4 | 08 Mayıs 2009 21:54 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|